Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

günaydın kızlar ben daha yeni uyandım. gece geç yattım. destekleriniz için teşekkür ederim. arkadaşlar benim hazımsızlık sorunum var bu gün 3. gün hala tık yok. sabah kalktığımda harekette yapıyom ama yok işte şimdi su ve sirkeli suyumu içicem bi rahatlayayım hemen tartılıp yeni tartıda neyse onu yazıcam. haticecim benden sonraki kişiye verebilirsin kupayı bekletmeyeyim seni. sizi seviyorummmmm.

tebrikler hatcemmmmmmm. brawooooooo alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

arkadaşlar veee hatanın birincisi 800 gr.la hatic22 oldu
canım tebrik ederim ve :hooray:
kupan hayırlı olsun

Ayyy çok teşekkür ederim kızlar sizlerin desteği ile oluyor gerçekten.yanlışlarla doğrularla birbirimizi destekleyerek veriyoruz ve bütün bu çabamızın sonucu giden kilolarımız işte...a.s. a.s. a.s.

Hatice tebrikler alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ama hiç oluru yokk haftaya kupa benimmmalsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar ben daha yeni uyandım. gece geç yattım. destekleriniz için teşekkür ederim. arkadaşlar benim hazımsızlık sorunum var bu gün 3. gün hala tık yok. sabah kalktığımda harekette yapıyom ama yok işte şimdi su ve sirkeli suyumu içicem bi rahatlayayım hemen tartılıp yeni tartıda neyse onu yazıcam. haticecim benden sonraki kişiye verebilirsin kupayı bekletmeyeyim seni. sizi seviyorummmmm.

canım kuru kayısı ye bence faydasını görürsün her sabah ye aç karnına

Hatic22 tebrik ederim canımalkisalkisalkisalkisalkisalkis. Kupan hayırlı olsun.a.s.

Şimdi tahminimi söyleyeyim. En fazla veren yarım kg. diye düşünmüştüm. 300gr.fire vermişim.aklinialirimsmile
Ben daha çok yanılmak isterdim.:kahve:

hatice1 liste çok güzel olmuş ellerine sağlık.vereliniortak

Herkese mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum.:teytey:
Durmak yok yola devam:lepi:

kızlar tartıldım 81 çıktım. zambak ekürimsin canım :))
yeni aldığım tartıya bi isim takalım hadi bakalım :)))) hiç uğurlu gelmedi uğursuz şey.
HADİ KIZLAAAARRR İSİM ARIYORUZ. en güzel ismi bulana ben extra kupa vericem.

yeni aldığım tartıya bi isim takalım hadi bakalım :)))) hiç uğurlu gelmedi uğursuz şey.

allah iyiligini versin emii :roflol::roflol:
tartıyada isim arayan ilk sensindir heralde
bilmem canım aklımada bişey gelmiyorrr
bidüşünelim bakalımmCADIARZU

merhabalar kızlaaaar
bugün tüm evi temizledim ,hızımı alamadım hemen arkasından bi de 2 mil walk at home yaptım şimdi de duştan çıktım, pestilim çıkmış :bbo:

Bonibon canım tartın dişi mi erkek mi? yani sana ne çağrıştırıyor?

sen eski tartındada tartıldınmı nasıll olur iki tartı arasında bu kadar uçurum anlamış değilim
tartınada isim arıyosun kolay gelsin ben bulamadım güzel bi isim

allah iyiligini versin emii :roflol::roflol:
tartıyada isim arayan ilk sensindir heralde
bilmem canım aklımada bişey gelmiyorrr
bidüşünelim bakalımmCADIARZU

niye öyle diyosun Zambakım yaa. bizim de herşeyimizin ismi olmuştur şimdiye kadar. e sonuçta onlarda bizle yaşıyo öyle değil mi...
mesela benim ilk arabamın adı haydar'dı, şimdi ki arabamız Kamuran.
kumbaram var Himmet. sonraaa bulaşık mak. Ayşe. daha bi sürü
hepsinin çağrıştrdığı bişe var. (bu arada bazen arkadaşlarımız alınıyo, eğer bi yakınınızın ismiyse sakın alınmayın. sorun bana bende hepsinin açıklaması var kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün yediklerim

sabah:
5zeytin
2kk kadar peynir
1dilim ekmek ve domates

arada 1meyve

öglen :
7yemek kaşıgı yeşil fasulye yemegi
1ince dilim ekmek

arada 1elma ve 1bardak yogurt(pulbiberli)

akşam :
1kase mercimek çorbası
5 kaşık yeşil fasulye(dünden kaldı ve başka bişey yapmaya üşendim)
2kaşık brokoli limonlu

yatmadan öncede 1kase yogurt yerimm

siz neler yediniz bakalımmmcokacimcoook

niye öyle diyosun Zambakım yaa. bizim de herşeyimizin ismi olmuştur şimdiye kadar. e sonuçta onlarda bizle yaşıyo öyle değil mi...
mesela benim ilk arabamın adı haydar'dı, şimdi ki arabamız Kamuran.
kumbaram var Himmet. sonraaa bulaşık mak. Ayşe. daha bi sürü
hepsinin çağrıştrdığı bişe var. (bu arada bazen arkadaşlarımız alınıyo, eğer bi yakınınızın ismiyse sakın alınmayın. sorun bana bende hepsinin açıklaması var kaydirigubbakcemile3

hiç böyle düşünmemiştim çok ama çoook garip :roflol::roflol: geldi ama ne güzel senin için bi anlamı varmış kaydirigubbakcemile5

X