- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.201
evet canım kimse uğramadı daha bu saat oldu
hepsinin elektrikleri yok sanırımmmkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım kimse uğramadı daha bu saat oldu
ama evde yedik :) hep eşim yüzünden.
bu arada dondurma demişken, bu magnum miniler çıkmış ya kızlar bi tanesi 130 kalori falan... aslında çok zararlı bi tatlı sayılmaz öyle değil mi?
kaç haftadır aynı kilolardayım ilk haftalardan verebiliyom sonra çok yavaşladı gibi geliyo normalmi bu arada bilgisi olan varmı
Ewweet geldim iştekaydirigubbakcemile2 hemde dans ede ede geçen hafta 62 800 düm ben bu hafta 62 000 olmuşum.Hemde malum dönemde olmama rağmen.kendimi tamamen rahat bıraktım yani...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Herkes gelememiş ama şu ana kadar yazan arkadaşlardan kilo vermeyen yok. Tebrik ediyorum.vereliniortak
Zambakcım çizelgen hayırlı olsun. Umarım uğur getirir.
Ayyy inşallah ya çizelgesi güzellalkisalkisalkisalkisalkisalkisKUPA SENıN OLACAK GALıBAAA
Ewweet geldim iştekaydirigubbakcemile2 hemde dans ede ede geçen hafta 62 800 düm ben bu hafta 62 000 olmuşum.Hemde malum dönemde olmama rağmen.kendimi tamamen rahat bıraktım yani...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ayyy inşallah ya çizelgesi güzell
Hem yerim hem de kilomu veririm diyorsan kim ne diyebilir.a.s
Yalnız kalori hesabı yapmak insanı yanlış yönlendiriyor.
Daha önce de yazmıştım. Dondurma veya başka bir tatlı yerine yine 130kalorilik elma tercih etseydin evde gezinirken bile yakardın. Bunu yemeyi seçtiğine göre bedelini ödemek için ona göre çok daha fazla efor sarfetmen gerekiyor canım.süprizzzzz
Yani aynı kalori diye tatlı ile meyva sebzeyi karıştırmayalım.
olsun canım haftaya telafi ederiz
merhaba kızlar ben beklendiği gibi hiç verememişim. :tomato: :tomato::tomato::tomato:,
ama hatalarımın farkındayım. önümüzdeki hafta böyle olmayacak
bu arada başlangıçta 85, halaaa 83,3 hedefim de 70..
Olsun güzelim moralini bozma.Hem hatamı gördüm diyosun. Haftaya telafi edersin.ben de geçen hafta çok az vermiştim ama ,senin gibi hatamı bilerek bu hafta daha dikkatli oldummerhaba kızlar ben beklendiği gibi hiç verememişim. :tomato: :tomato::tomato::tomato:,
ama hatalarımın farkındayım. önümüzdeki hafta böyle olmayacak
bu arada başlangıçta 85, halaaa 83,3 hedefim de 70..