- Konu Sahibi BinbirRenk
- #2.721
şimdi de duştan önce temizliğimi yapayım, görüşürüz kızlar olumunekankayizsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar...oyelkan ve hatice1 tebrik ederim sizi arkadaşlar :lepi:
bugünkü menümü yazayım hemen.
sabah:bir dilim kepekli ekmek
kk büyüklüğünde peynir
1 tane domates ve salatalık
3 zeytin, bir tane haşlanmış yumurta yedim..
kahvaltıdan sonra arkadaşım geldi, kordonda 1 saat orta tempoda yürüdük sonra yarım saat kadar koştuk..yani bir buçuk saat sporumu da yaptım geldim hihoyyyt
Günaydın arkadaşlar,
Sabah sabah ne alaka diyeceksiniz ama dün salataları konuşurken soracaktım konu değişti.
Ben sebzeleri temizlerken hala eski usul sirkeli tuzlu suda bekletip ondan sonra yıkıyorum.
Şu marketlerde satılan sıvı sebze temizleyicileri kullanan var mı?
Ben pek güvenemedim acaba kimyasal mı doğal mı diye.
Kullanıp memnun kalan var mı?
Günaydın arkadaşlar,
Sabah sabah ne alaka diyeceksiniz ama dün salataları konuşurken soracaktım konu değişti.
Ben sebzeleri temizlerken hala eski usul sirkeli tuzlu suda bekletip ondan sonra yıkıyorum.
Şu marketlerde satılan sıvı sebze temizleyicileri kullanan var mı?
Ben pek güvenemedim acaba kimyasal mı doğal mı diye.
Kullanıp memnun kalan var mı?
kk büyüklüğünde peynir
kahvaltıdan sonra arkadaşım geldi, kordonda 1 saat orta tempoda yürüdük sonra yarım saat kadar koştuk..yani bir buçuk saat sporumu da yaptım geldim hihoyyyt
alkisalkisalkis ama sporunu aç veya tokken yapmak riskli. Ona dikkat etmek lazım.
Yemekten 2 saat sonra uygun bence ama orta tempoyla başlaman iyi olmuş.a.s
kk büyüklüğünde peynir
Son beş gündür böyle yapıyorum kızlar,herhalde dün yanlış tartıldım,cetveldeki dünkü kilom bugün tam 87.9 çıktım çok mutluyum yola devam 2 haftada 4 kilo gitti hemde ne kaçamaklarla,ama böyle çok rahatım,istediğim herşeyi yiyorum ama azıcıkk,özellikle akşamları hafif geçiriyorum ve yürüyorum,beni de ekleyin ne olur
GÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız
dün yazamadım çok ....ama kimsede ugramamış pek..
kahvaltımı yaptım
5zeytin
peynir
1domates
1dilim ekmek ve acılı ezmehihoyyythihoyyyt
Son beş gündür böyle yapıyorum kızlar,herhalde dün yanlış tartıldım,cetveldeki dünkü kilom bugün tam 87.9 çıktım çok mutluyum yola devam 2 haftada 4 kilo gitti hemde ne kaçamaklarla,ama böyle çok rahatım,istediğim herşeyi yiyorum ama azıcıkk,özellikle akşamları hafif geçiriyorum ve yürüyorum,beni de ekleyin ne olur
günaydın canım..nasılsın hastalığın geçti mi biraz daha iyi misin ?
Ben burdayken yardımcı olmaya çalışırım ama siz de birbirinize yardımcı olabilirsiniz. İnsan bazen kendi yanılabiliyor ama dışardan bakınca daha iyi farkediliyor.
Arkadaşın verdiği listeye bakalım. Besin gruplarının hepsinden gün içindeki dağılımı nasıl?
-Proteinler:Et grubu(kırmızı ve beyaz et, yumurta, kurubaklagiller)
-Protein ve kalsiyum:süt grubu(süt,yoğurt,ayran,peynir)
-Karbonhidratlar:Tahıl grubu(esmer ekmek, makarna, bulgur, pirinç)
-Vitaminler:Meyve-sebze grubu
Bu 4 gruptan yiyeceklerin menüde olmasına dikkat edelim.
Miktarları da herkes kendi belirleyebilir. Ben kilo verme döneminde deneme yanılma yoluyla buldum. Şimdi hangisinden ne kadar yemem gerektiğini biliyorum.a.s
Sizinki de zamanla oturacaktır.
: