Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlaarrr ben kaçar akşama vakit bulabilirsem girerim umarım yine nefsime hakim olurun guclubacismile
herkese ii akşamlar opuyorumnanaktan

haticecim çok sağol ellerin dert görmesin
ben hala göremiyorum ama
ben çıktım iyi akşamlar kızlarrr

Selam Herkese zemuszemus
Ben yokken 10 sf kadar konuşmuşsunuz. Maşallah :smiley-coo:
Herkes yemeğini yedi mi CADIARZU Geç kalmamışımdır umarım naniknanik
Öğlen tavuk, salata ve biraz kızamış patates yedim. Akşam da tarhana çorbasıyla salata düşünüyorum. Spor adına 15 dk'lık yürüyüşüm var. gamyoncuiremsu
İlerleyen saatlerde biraz göbek egzersizi düşünüyorum.

zambak bak bende yaptım kilo çizelgesi verirsem yaparım diyodum ama yaptım bayanssulusmile

Canım bence yapmalıydınn
hoş olmuş dogrusu inşallah her hafta hedefe yaklaşacaksınnhihoyyyt

vala iyiymiş canım yaa. ben de izmirden dönünce yapayım bari :) zaten 2 kilo vereceğim üzerine iddaya girmiştik, al sana 2 kilo sengözlerimebaksanab
bu arada şok diyet değil di mi kesin?

yap canım bende yapmıştım 1.200gr vermiştim galiba yanlış hatırlamıyorsammşakkıdı

evet canım bende bana olmayan kıyafetlerimin içine girebiliyorum artık gözle görülür biçimde kilo kaybı var inşallah dahada olacak canım

sen zambakların ceza işine ne diyosun ne verelim

aklinialirimsmile kötükedihüso kötükedihüso

dua edinki reglden sebep ceza almıyorsunuzz
yoksa elime fena düşmüştünüzz:jeyyar:

sen nasıl istersen sende haticede cezalı o zaman ne verelim arkadaşlar ceza olarak patisim uğrarsan yaz alsanaalsanasmile

vayy halime patisin eline düşersemm yandımm gittiiieyvahedigeldismile

bugün yediklerim
sabah: 1 dilim ekmek peynir domates şekersiz çay
ara yok
öğlen: okulda olduğum için 1 dilim kek ve yeşil çay :sinifsinif:
ara: 1 tane yeşil elma ve bir avuç leblebi (çok acıkmıştım)
akşamada 1 kase ezogelin çorba 4 kaşık kabak yemeği ve yoğurt

merhabalar ...ben yeni katıldım..58 kilo ile yurumeye başlayıp 60 kilo oldum:KK43:...haftanın 3-4 gunu sabhları yuruyorum..herşey normal gidiyor takiiii akşam yemeğinden sonra içimde bir canavar çıkıyo hep birşeyler atıştırma isteği doğuyor...kısır dongudeyim:KK43:

merhabalar ...ben yeni katıldım..58 kilo ile yurumeye başlayıp 60 kilo oldum:KK43:...haftanın 3-4 gunu sabhları yuruyorum..herşey normal gidiyor takiiii akşam yemeğinden sonra içimde bir canavar çıkıyo hep birşeyler atıştırma isteği doğuyor...kısır dongudeyim:KK43:

hoşgeldin canım aramıza
bende akşamları çok aranırdım ama kk da az şekerli sütlü türk kahvesini duydum ondan beri canım bişey istediğinde yapıyorum bidaha bişey istemiyor canım tavsiye ederim

hoşgeldin aramıza.ah o canavarı bilmezmiyim hele bende tatlılara karşı.:jeyyar: ama zayıflamak uğruna o canavara dur diyecez

hoşgeldin canım aramıza
bende akşamları çok aranırdım ama kk da az şekerli sütlü türk kahvesini duydum ondan beri canım bişey istediğinde yapıyorum bidaha bişey istemiyor canım tavsiye ederim

canım o neki :uhm: normal türk kahvesi gibimi pişiriyoz. gün içinde tatlı ihtiyacınıda kesiyomu?

Hoşgeldin.. Nihayet benden daha yeni başlamış biri çıktı zemuszemus

X