Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Ömrü de uzun ki benim telefonu kızım su kovasına atmıştı akşam buldum halen çalışıyordu halen çalışıyor
Bilemiyorum belki modele göre değişiyordur ama benim Samsung donuyordu, kanser etmeye başlamıştı 3 yılda. iPhone’da bir kere bile donma yaşamadım 5 yılda. Ekranı kırıldı parçalandı, telefon hala fişek gibi çalışıyordu.

Bende 4 yıldan fazla oldu oppo kullanıyorum. Çok memnunum.
Sadece kamera içinde Iphone alır mıyım bilemedim. Ben kameradan da memnunum.
Benim ilk oppoyu kız aldı o kullanıyor. Bunu 2.5 yıldır kullanıyorum. Eşimin önceki telefon Huawei ondan o kadar memnun kalmadık.

Olabilir modelinden sağlamdır başına çok şey geldi o telefonun şimdi büyük kızım kullanıyor

Oppo’dan arkadaşımda da var. İlk aldığında kamerası süperdi. Sonradan çekimi kalitesizleşmeye başlamış, öyle diyordu. Neden bilmem. Eşim Xiaomi kullanıyor. 3-4 sene oldu alalı. Telefon sürekli donup kapanıyor. Dedim bir dahakine iyi bir şey al bu ne böyle çekilir dert değil.

Bilmem benim diğer cihaz kızımda onun kamera hala iyi, onu Antep'te almıştım.
Eşiminde oppo biz hiç sıkıntı yaşamadık. Bir telefon zaten en fazla 6-7 yıl kullanılır.

Beyaz eşya gibi telefon da şans işi sanki eşim her sene değiştirir yeni modeline geçer ondan sorununu hiç görmedin diyorum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…