- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.372
- 29
Evde dönüşümlü şekilde hasta oluyoruz 2. Tura geçmeden yapayım dedimÇalışkan kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde dönüşümlü şekilde hasta oluyoruz 2. Tura geçmeden yapayım dedimÇalışkan kız
Bugün kek var mı?
Ne olduBenim hayaller hayatlar oldu
Yaa kelepçeli kalip kullandım ama aslinda başka kullansam daha iyi olacakmış canim hamur az geldi galiba,birde pişirme kağıdı kenarlarda tirtik yaptı kısmetNe oldu
Evet ya bir bırakmadı bu hastalık belası kime sorsam hasta bizde de en son eşim yakalandıEvde dönüşümlü şekilde hasta oluyoruz 2. Tura geçmeden yapayım dedim
Geçmiş olsun canım sizede valla öyle herkes hasta ve geçmiyor bir türlü çocuklar hasta olunca daha kötü kaç gündür acile gidip geliyoruzEvet ya bir bırakmadı bu hastalık belası kime sorsam hasta bizde de en son eşim yakalandı
Benimde biraz öyle oldu boşverBenim hayaller hayatlar oldu
sen kurtarırsın farketmeyiz bileYaa kelepçeli kalip kullandım ama aslinda başka kullansam daha iyi olacakmış canim hamur az geldi galiba,birde pişirme kağıdı kenarlarda tirtik yaptı kısmet
Kismet kuzum napalım aslında kabarsin diye uğraştım da olmadiBenimde biraz öyle oldu boşver
Bazen olmaz kuzumsen kurtarırsın farketmeyiz bile
Öyle şekil şukul pantolonlara bakmadım bile düz eşofman işte. Bizim nemize ajskksk LCW bile lüks artık.Bir çocuk pantolonu 400 tl olur mu ya yakında elimizde dikecez
Olsun tadı güzeldir sen süslemişsindir eminimKismet kuzum napalım aslında kabarsin diye uğraştım da olmadi
Lcw zarayla yarışıyo zatenÖyle şekil şukul pantolonlara bakmadım bile düz eşofman işte. Bizim nemize ajskksk LCW bile lüks artık.
Tadı muhteşem pamuk gibi kuzum şükürOlsun tadı güzeldir sen süslemişsindir eminim
Ne zaman göreceğiz.Tadı muhteşem pamuk gibi kuzum şükür
Yav ömrünü boş ver konu kameraEvet kamerası çok iyiymiş onun. Ama yine de İPhone daha uzun ömürlü. İki markayı da kullandım.