Tamam işte ömrü o kadar o markalarınOppo’dan arkadaşımda da var. İlk aldığında kamerası süperdi. Sonradan çekimi kalitesizleşmeye başlamış, öyle diyordu. Neden bilmem. Eşim Xiaomi kullanıyor. 3-4 sene oldu alalı. Telefon sürekli donup kapanıyor. Dedim bir dahakine iyi bir şey al bu ne böyle çekilir dert değil.
İşte benim o iPhone 6 yıllıktı. Ekranı parçalanmasa yine değiştirilmezdi. Bir kere bile sıkıntı çıkardığını görmedim. Çok şükür oğlan kırdı da yenisini aldık ajsksjskBilmem benim diğer cihaz kızımda onun kamera hala iyi, onu Antep'te almıştım.
Eşiminde oppo biz hiç sıkıntı yaşamadık. Bir telefon zaten en fazla 6-7 yıl kullanılır.
Babamın samsungu bugün birini aramışBeyaz eşya gibi telefon da şans işi sanki eşim her sene değiştirir yeni modeline geçer ondan sorununu hiç görmedin diyorum ona
Bu küçük çocukların Ne dertleri varsa telefonla benim küçükte her fırsatta alıp bir yere atıyor telefonumuİşte benim o iPhone 6 yıllıktı. Ekranı parçalanmasa yine değiştirilmezdi. Bir kere bile sıkıntı çıkardığını görmedim. Çok şükür oğlan kırdı da yenisini aldık ajsksjsk
Ya ama böyle de olmamalı ortalık teknoloji çöplüğüne dönüyor. Tüketime teşvik ediyorlar resmen.Tamam işte ömrü o kadar o markalarınben bunu alırken kendimi teselli ediş şeklim buydu. Birkaç seneye ölür,yerine daha iyi bir şey alırım.ajsjsjsjs
Bunu asla eline vermiyorum eline. Millet de sanıyor ki ekrana maruz kalmasın diye vermiyorum. Oysaki asıl sebebi iPhone 13 olması hahahahahshjsBu küçük çocukların Ne dertleri varsa telefonla benim küçükte her fırsatta alıp bir yere atıyor telefonumu
Benim 2013 te aldığım bir tane LG var. O hala duruyorİşte benim o iPhone 6 yıllıktı. Ekranı parçalanmasa yine değiştirilmezdi. Bir kere bile sıkıntı çıkardığını görmedim. Çok şükür oğlan kırdı da yenisini aldık ajsksjsk
Tamam işte amaç da bu ya zaten. Doğru yoldalar yaniYa ama böyle de olmamalı ortalık teknoloji çöplüğüne dönüyor. Tüketime teşvik ediyorlar resmen.
Böylesi bulmaz beni.Benim 2013 te aldığım bir tane LG var. O hala duruyor6 yıl kullandım sonra üst seviye olması için değiştirdim. Kızlar pandemide canlı ders için kullandı. Deprem gördü eşim bulmuş getirmiş Hala bizimle geziyor
Kardeşiminki Samsung’un iyi bir modeli. 50 bine mi almıştı ne. Çokzel bir şey. Ona asla hayır demezdim.Tamam işte amaç da bu ya zaten. Doğru yoldalar yani
Yanarım yanarım da babamın 22s(ikinci eldi ama sıfırımsıydı) teklifine ısrarla haaayır dediğime yanarım. Ya iPhone ya iphone başka telefon istemiyorum dedim. O da Samsung harici bir marka alırsan beş kuruş vermem dedi öyle de oldu.
Çay içiyorum ama ikram yemiyorum çünkü yok
Kardeşimde öyle istedi maç antremanında düşürüp ekranını kırdı şimdi de adını bilmediğim bir telefon kullanıyorTamam işte amaç da bu ya zaten. Doğru yoldalar yani
Yanarım yanarım da babamın 22s(ikinci eldi ama sıfırımsıydı) teklifine ısrarla haaayır dediğime yanarım. Ya iPhone ya iphone başka telefon istemiyorum dedim. O da Samsung harici bir marka alırsan beş kuruş vermem dedi öyle de oldu.
Hayattaki tek şansımBöylesi bulmaz beni.
Günlerle ne alıp veremediğin var? Belki bir yerlerde bugünün hiiiç bitmemesini dileyen insanlar var?Bitmeyen gün yapmışlar, saat daha 20.02
Sağol canım ,biraz daha demlensin bakalım bekliyorumÇay içiyorum ama ikram yemiyorum çünkü yok
Afiyet olsuuun