Gidin ötede oynaşın
Her yerde oynasiriz bizGidin ötede oynaşın
Eee bi zahmet o kadar olsun. 80 trilyarlık alet.ama birşey diyeyim mi 29 Ekim de törene okulda sona yetiştim müdür dedi ki öğretmenlerle bizi bir çek yüklemişler tamam mı benim çektiğim ile tören fotoğrafları arasındaki farkı görmen lazımdiğer grup öğretmenler diyor bizi de kukrim hanıma çektirseydiniz ya ,biz tost makinesiyle çekilmiş gibi çıkmışız diye
Ama bi Samsung 22S ultra bilmem ne diiilll.Eee bi zahmet o kadar olsun. 80 trilyarlık alet.
Aman sen de sakın bizimle aynı şeyi beğenme hiçAma bi Samsung 22S ultra bilmem ne diiilll.
Yok ben iPhone severim az zırlamadım 13 istiyorum diye ama 22s de iphoneyi ağlatır bence yaaAman sen de sakın bizimle aynı şeyi beğenme hiç
Evet kamerası çok iyiymiş onun. Ama yine de İPhone daha uzun ömürlü. İki markayı da kullandım.Yok ben iPhone severim az zırlamadım 13 istiyorum diye ama 22s de iphoneyi ağlatır bence yaa
Şimdi her parça en az 250 hatta 250 ye bile bir şey yok. 400-500 civarı her şeyOğlana anaokulunda sıçıp batırsın diye kıyafet aldım. Üç alt bir üst bin lira. Başka sorum yok. Tşk.
Bende büyük kıza mont ve bot bakıyorum küçüklere aldım burada bir mağaza indirim yapmıştı iyi denk geldi onlarınkiŞimdi her parça en az 250 hatta 250 ye bile bir şey yok. 400-500 civarı her şey
Kızların montu yok. Mont alacağız. En az bin lira bir tanesi
Tekrar mesajıŞimdi her parça en az 250 hatta 250 ye bile bir şey yok. 400-500 civarı her şey
Kızların montu yok. Mont alacağız. En az bin lira bir tanesi
Bende bulurum inşallahBende büyük kıza mont ve bot bakıyorum küçüklere aldım burada bir mağaza indirim yapmıştı iyi denk geldi onlarınki
EvetBugün kek var mı?
Sağ ol canımBende bulurum inşallah
Hava iyi gidiyor önümüzdeki ay bakarım artık
Güle güle kullansın
Çalışkan kız
Bir çocuk pantolonu 400 tl olur mu ya yakında elimizde dikecezOğlana anaokulunda sıçıp batırsın diye kıyafet aldım. Üç alt bir üst bin lira. Başka sorum yok. Tşk.