- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Uğraştıracak böyle ama fotoğraf küçülüyor çektiğim açının anlamı kalmıyor deliricemBenimde aynı, ben nevosun başına bela oldum kukriskom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uğraştıracak böyle ama fotoğraf küçülüyor çektiğim açının anlamı kalmıyor deliricemBenimde aynı, ben nevosun başına bela oldum kukriskom
ama birşey diyeyim mi 29 Ekim de törene okulda sona yetiştim müdür dedi ki öğretmenlerle bizi bir çek yüklemişler tamam mı benim çektiğim ile tören fotoğrafları arasındaki farkı görmen lazımdiğer grup öğretmenler diyor bizi de kukrim hanıma çektirseydiniz ya ,biz tost makinesiyle çekilmiş gibi çıkmışız diyeiPhone 15 pro ultra über maxın da böyle dertleri var işte. Bende hiç demiyor öyle.
Bizim telefonlardan galibaNeden böyle bir sorun oluyormuş ki
Yav he heKıskanıyosun kızaaaamm
Nevos yardimcinoluyor kukrisim konu açarkenUğraştıracak böyle ama fotoğraf küçülüyor çektiğim açının anlamı kalmıyor deliricem
BöyleCumartesi nasıl geçmekte?
Nevoşum her işten anlıyor şükür kiNevos yardimcinoluyor kukrisim konu açarken
ArettimYav he he
Seni engelledik ondanBana niye bildirim gelmiyor yaaaa
Aşko bana yollaUğraştıracak böyle ama fotoğraf küçülüyor çektiğim açının anlamı kalmıyor deliricem
Nevosbalı olmakNevoşum her işten anlıyor şükür ki
Yok ya ne belası sizin yapın yeterBenimde aynı, ben nevosun başına bela oldum kukriskom
Benim kek nolacagdi nevosSeni engelledik ondan
O zaman açarızBenim kek nolacagdi nevos
Yeni eve geldim. Yemeğimi akşam yaptım. Çay içiyorumCumartesi nasıl geçmekte?
Benim hiç demiyoriPhone 15 pro ultra über maxın da böyle dertleri var işte. Bende hiç demiyor öyle.
Tamam aşkomAşko bana yolla