Aaaaa! Yöreselde bir sonraki kategori hakkında konuşurken acaba kekini kalıptan çıkaramayanları da okur muyuz demiştimMoralim sıfır sıfır sıfır
Kekimi kalıptan çıkarınca bozdum yanlışlıkla deliriyorum su ansunum vs hersey hazirdi iptal ettim bugünlük
Sufleden Kıbrıs'a keskin virajNiye demiyonuz sufle yapıcan da çikolata var mı diye? Evdeki çikolata hem bitter değil,hem de sufle için yeterli değil.
Neyse. Yarın Kıbrıs tatlısı yaparım.
Bayağı sert bir geçiş oldu cart diye ama onun malzemeleri tamSufleden Kıbrıs'a keskin viraj
Çok mu güzel oldu, nazar mı değdirdin yoksaMoralim sıfır sıfır sıfır
Kekimi kalıptan çıkarınca bozdum yanlışlıkla deliriyorum su ansunum vs hersey hazirdi iptal ettim bugünlük
Boşver Kıbrıs tatlısını, kek yapNiye demiyonuz sufle yapıcan da çikolata var mı diye? Evdeki çikolata hem bitter değil,hem de sufle için yeterli değil.
Ben dedim ya, yavrum çikolata bitti diyeNiye demiyonuz sufle yapıcan da çikolata var mı diye? Evdeki çikolata hem bitter değil,hem de sufle için yeterli değil.
Onu da başka zaman yaparsınBayağı sert bir geçiş oldu cart diye ama onun malzemeleri tambugün almıştım. Keşke suflenin tarifine de baksaymışım
Sarma saracağım gel bana yardım etBayağı sert bir geçiş oldu cart diye ama onun malzemeleri tambugün almıştım. Keşke suflenin tarifine de baksaymışım
O direk tarifi değiştirdiÇok mu güzel oldu, nazar mı değdirdin yoksaBir daha ki sefere yaptığında hazırlık için resimlerin hazır olmuş olur. Direk sunuma geçersin.
Soğan halkası almayı da unuttumBen dedim ya, yavrum çikolata bitti diye
Gördün tabii güzel sardığımıSarma saracağım gel bana yardım et
Burası Zerre’nin vlogu gibi oldu hahahhahahhsSoğan halkası almayı da unuttum. Zaten babam kartını verdi dedi git annenin istediklerini al. Annem de halı fırçası istemiş,sapıylan beraber. Neyse aldım dışarıya bir çıktım babam yok teeee nereye gitmiş. Elimde koca fırça sapıyla çarşıda dolandım.
Di mi yaBurası Zerre’nin vlogu gibi oldu hahahhahahhs
Tamam bekliyotuzmsjkdkkdDi mi yaYarın da Kıbrıs tatlım şöyle oldu böyle oldu diye yazarım.afdgshah
Yapamam.
Oooo Tolin başkan hojj geldinYapamam.
Aynen ondan söyledimGördün tabii güzel sardığımıyakın olsak bir koşu gelir,üç ağzıma bir tencereye atacak şekilde sarar bitirirdik