Ben hâlâ kek yapabildiğime şaşkınım, varsın çamur olsunÇamur keeekkkseverim ben de ama oy verir miydim orası tartışılır.snsjsj
Yok senin keke özel değil ıslak keke çamur kek diyen birini tanıyorum.snsjsj yoksa benim borcamda yaptığım kekler de böyle yarık yarık oluyor.Ben hâlâ kek yapabildiğime şaşkınım, varsın çamur olsun17.30’da işten çıktım, götümü koltuğa şimdi koydum
Ben içine soda koydum kabarsın diye de bu biraz abarttı kabarma işiniYok senin keke özel değil ıslak keke çamur kek diyen birini tanıyorum.snsjsj yoksa benim borcamda yaptığım kekler de böyle yarık yarık oluyor.
Maşallah maşallah afiyet olsunBen hâlâ kek yapabildiğime şaşkınım, varsın çamur olsun17.30’da işten çıktım, götümü koltuğa şimdi koydum
Bende riske girmemek için kabartma tozunu iki paket koyuyorumBen içine soda koydum kabarsın diye de bu biraz abarttı kabarma işini
Bende hep iki tane koyarımBende riske girmemek için kabartma tozunu iki paket koyuyorumbenim kekler de ondan yarılıyor demek
Güsel kabarıyo ama di miBende hep iki tane koyarım
Aynen çok iyi kabarırGüsel kabarıyo ama di mi
Acı geliyor bana 2 tane kabartma koyuncaBende riske girmemek için kabartma tozunu iki paket koyuyorumbenim kekler de ondan yarılıyor demek
Benim özellikle ıslak kekim çok beğenilir hiç böyle bir yorum duymadımAcı geliyor bana 2 tane kabartma koyuncaya da 2 tane koyduğumu bildiğim için acı geliyor
Islattığın için belli olmuyordur onun acı tadı asadsdffdffBenim özellikle ıslak kekim çok beğenilir hiç böyle bir yorum duymadım
Ben tüm kekler koyarım iki taneIslattığın için belli olmuyordur onun acı tadı asadsdffdff
Can sağlığı bi daha kine güzel olur.Moralim sıfır sıfır sıfır
Kekimi kalıptan çıkarınca bozdum yanlışlıkla deliriyorum su ansunum vs hersey hazirdi iptal ettim bugünlük
Görelim bakalım şöyle 10 cm üstü kekiniSizi beceriksizler sizi, ben hep tek paket koyarım, gayet de güzel kabarır.
Görürsünüz tabii ne var onda.Görelim bakalım şöyle 10 cm üstü kekini
Çok uygun bir yerdeyiz görelimGörürsünüz tabii ne var onda.
Aç gitsinOoooo biJenna16 bi de sen Şimdiden 2 oy topladım konu açmadan bu kadar oy geldiyse açsam ne olur kim bilir asaddddfff