Gerçekten şansıma nazomYoo, normal bir mesaj yazmışsın, alanı buradaymış şansına
Yoksa aynı anda oy vermeye üşendikleri için mi oy kullanmıyorlar şimdi?Evet 882 bayağı iyi
Onu hiç çözemedikYoksa aynı anda oy vermeye üşendikleri için mi oy kullanmıyorlar şimdi?
Genel seçimlerde çok oy pusulası olunca oyalayıcı oluyor da tek oy kullanınca rahat oluyor ya, demek ki burada da uğraştırıcı geliyor çoğu üyeyeOnu hiç çözemedik
Ben ilk defa senden öğrendim de neymiş diye baktım, görüntüde çok ta bir fark yok gibi.Birde yeni moda Fas krebi çıkmış,allahim her yerde
Bir tuşa basmak yemek yapmaktan daha kolay aslında nazomGenel seçimlerde çok oy pusulası olunca oyalayıcı oluyor da tek oy kullanınca rahat oluyor ya, demek ki burada da uğraştırıcı geliyor çoğu üyeye
Görüntüsünden dolayıBen ilk defa senden öğrendim de neymiş diye baktım, görüntüde çok ta bir fark yok gibi.
Senin yüzünden açıp baktım ona. Saç diplerimde şimşekler çaktı.
Sürekli çıkıyor yaaaa, neden hep bana denk geliyoooSenin yüzünden açıp baktım ona. Saç diplerimde şimşekler çaktı.
Sayende artık benim de karşıma çıkar.Sürekli çıkıyor yaaaa, neden hep bana denk geliyooogünlerdir gıcık oluyorum
Gazamız mübarek olsun guzuummmSayende artık benim de karşıma çıkar.
Offff görünmez kaza kuzum yaa olur böyle şeylerMoralim sıfır sıfır sıfır
Kekimi kalıptan çıkarınca bozdum yanlışlıkla deliriyorum su ansunum vs hersey hazirdi iptal ettim bugünlük
Bakalım artıkOffff görünmez kaza kuzum yaa olur böyle şeylerdaha güzelini yaparsın inş çayla güzel gider, ye afiyet olsun
Sağol ablacim bugün biraz daha iyi gibi .Olmazsa hastaneye gidin tekrardan geçmiş olsun pericim