- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Yine çok tatlı olduğun 28283838.anAynen ondan söyledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine çok tatlı olduğun 28283838.anAynen ondan söyledim
Aferin guzum,dizimin dibinde ol
Tamam.Yapamam.
Kendi nazarımı değdirdim rengi o kadar güzeldi ki vazgeçtim onu yapmicam inat ettimÇok mu güzel oldu, nazar mı değdirdin yoksa Bir daha ki sefere yaptığında hazırlık için resimlerin hazır olmuş olur. Direk sunuma geçersin.
Erciyes dağı olmuş o aşko
Ya sorma, kalıba döksem aşırı güzel duracakmış da canım ıslak kek isteyince böyle hiç ettim kekiErciyes dağı olmuş o aşko
Aşırı güzel duruyor
Benim de, tarifimi yaptım kenara çekildim yapmayanlar düşünsünHellööö nörüyonuz ay kafam nasılll rahat nasıllll anlatamam
Cikilata sosu ekle al sana volkan kekYa sorma, kalıba döksem aşırı güzel duracakmış da canım ıslak kek isteyince böyle hiç ettim keki
Gider misin burdan kek yapanlari almıyoruz içeri kiskanmadim hic taam miHellööö nörüyonuz ay kafam nasılll rahat nasıllll anlatamam
Eline sağlıkHey gidi Alsem, ne sunumlardan ne sunumlara düştün Eki Görüntüle 3329321
Teşekkür ederim canımEline sağlık
Ellerine sağlık canım bak bu olmuş
Paylaş bence birinci olursun oyum sanaHey gidi Alsem, ne sunumlardan ne sunumlara düştün Eki Görüntüle 3329321
Nazarlıgın olsun o daGider misin burdan kek yapanlari almıyoruz içeri kiskanmadim hic taam mi
Ooooo bi Jenna16 bi de sen Şimdiden 2 oy topladım konu açmadan bu kadar oy geldiyse açsam ne olur kim bilir asaddddfffPaylaş bence birinci olursun oyum sana
Çamur keeekkk severim ben de ama oy verir miydim orası tartışılır.snsjsjOoooo bi Jenna16 bi de sen Şimdiden 2 oy topladım konu açmadan bu kadar oy geldiyse açsam ne olur kim bilir asaddddfff