Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Moralim sıfır sıfır sıfır :silah:
Kekimi kalıptan çıkarınca bozdum yanlışlıkla deliriyorum su an 🥴 sunum vs hersey hazirdi iptal ettim bugünlük :kızgın:
Aaaaa! Yöreselde bir sonraki kategori hakkında konuşurken acaba kekini kalıptan çıkaramayanları da okur muyuz demiştim 😐 sorry baby😶

Son düzenleme:
Moralim sıfır sıfır sıfır :silah:
Kekimi kalıptan çıkarınca bozdum yanlışlıkla deliriyorum su an 🥴 sunum vs hersey hazirdi iptal ettim bugünlük :kızgın:
Çok mu güzel oldu, nazar mı değdirdin yoksa :skandal: Bir daha ki sefere yaptığında hazırlık için resimlerin hazır olmuş olur. Direk sunuma geçersin.

Ben dedim ya, yavrum çikolata bitti diye🤷
Soğan halkası almayı da unuttum🥺. Zaten babam kartını verdi dedi git annenin istediklerini al. Annem de halı fırçası istemiş,sapıylan beraber. Neyse aldım dışarıya bir çıktım babam yok 🤦🏻‍♀️ teeee nereye gitmiş. Elimde koca fırça sapıyla çarşıda dolandım.

Eklentiler

• IMG_20231103_180708.jpg
    IMG_20231103_180708.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 33
Soğan halkası almayı da unuttum🥺. Zaten babam kartını verdi dedi git annenin istediklerini al. Annem de halı fırçası istemiş,sapıylan beraber. Neyse aldım dışarıya bir çıktım babam yok 🤦🏻‍♀️ teeee nereye gitmiş. Elimde koca fırça sapıyla çarşıda dolandım.
Burası Zerre’nin vlogu gibi oldu hahahhahahhs

X