• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Moralim sıfır sıfır sıfır :silah:
Kekimi kalıptan çıkarınca bozdum yanlışlıkla deliriyorum su an 🥴 sunum vs hersey hazirdi iptal ettim bugünlük :kızgın:
Aaaaa! Yöreselde bir sonraki kategori hakkında konuşurken acaba kekini kalıptan çıkaramayanları da okur muyuz demiştim 😐 sorry baby😶

Son düzenleme:
Moralim sıfır sıfır sıfır :silah:
Kekimi kalıptan çıkarınca bozdum yanlışlıkla deliriyorum su an 🥴 sunum vs hersey hazirdi iptal ettim bugünlük :kızgın:
Çok mu güzel oldu, nazar mı değdirdin yoksa :skandal: Bir daha ki sefere yaptığında hazırlık için resimlerin hazır olmuş olur. Direk sunuma geçersin.

Niye demiyonuz sufle yapıcan da çikolata var mı diye? Evdeki çikolata hem bitter değil,hem de sufle için yeterli değil.
Neyse. Yarın Kıbrıs tatlısı yaparım.👸
Ben dedim ya, yavrum çikolata bitti diye🤷

Ben dedim ya, yavrum çikolata bitti diye🤷
Soğan halkası almayı da unuttum🥺. Zaten babam kartını verdi dedi git annenin istediklerini al. Annem de halı fırçası istemiş,sapıylan beraber. Neyse aldım dışarıya bir çıktım babam yok 🤦🏻‍♀️ teeee nereye gitmiş. Elimde koca fırça sapıyla çarşıda dolandım.

Eklentiler

• IMG_20231103_180708.jpg
    IMG_20231103_180708.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 35
Soğan halkası almayı da unuttum🥺. Zaten babam kartını verdi dedi git annenin istediklerini al. Annem de halı fırçası istemiş,sapıylan beraber. Neyse aldım dışarıya bir çıktım babam yok 🤦🏻‍♀️ teeee nereye gitmiş. Elimde koca fırça sapıyla çarşıda dolandım.
Burası Zerre’nin vlogu gibi oldu hahahhahahhs

Back