- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Kemal Sunal, İlyas Salman 'a bir soru sormuştu, O geldi aklıma, o da yasak mı diye, tövbe tövbePopüler her şey yasak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kemal Sunal, İlyas Salman 'a bir soru sormuştu, O geldi aklıma, o da yasak mı diye, tövbe tövbePopüler her şey yasak.
Muzlu kekte güzel oluyo
Niye diskalifiye edilmiş o2.olduğum yarışmayı buldum
Kekler - Pastalar - Kek Tarifleri Oylama
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz. Limonlu Cupcake-Dr Oetker Kabartma Tozu Sponsorluğunda:KK56: Sade Anne Keki — Piyale...www.kadinlarkulubu.com
Yaaaaa yirimm
Bak bak bak nelerin peşinde bakNiye diskalifiye edilmiş o
Aslında aceleye gelmişti, yapmak istediğim bir tarifti, çok oy beklemiyordum ama bayağı iyi oy almıştı, ben de şaşırmıştım. Bazen iyi oy bekliyorsun az geliyor bazen oy almaz sanıyorsun iyi oy alıyorSunumun çok iyi gozukuyormus nazom
Belki alan olmuşturMuzlu kekte güzel oluyo
Olmuş evetAslında aceleye gelmişti, yapmak istediğim bir tarifti, çok oy beklemiyordum ama bayağı iyi oy almıştı, ben de şaşırmıştım. Bazen iyi oy bekliyorsun az geliyor bazen oy almaz sanıyorsun iyi oy alıyor
Belki alan olmuştur
Kaos kokusu aldım kuşumBak bak bak nelerin peşinde bak
1 oy veriliyor öyle bakınca iyi oylarOfffff buu neeeeee oylar çok az yaaa
Nevos anlatsin @nevresteHangi tarifti acaba kan ter gözyaşıKaos kokusu aldım kuşum
Biz alışmışız 200 200 oy tabi bir oy da çok azmış kuzu1 oy veriliyor öyle bakınca iyi oylar
Unutmuşum. Konuda Kazen emmimin mesajına baktım neden diye. Kızlar başka hesaplar açıp kendisine oy atmış yazmışlarNiye diskalifiye edilmiş o
Evet 882 bayağı iyi1 oy veriliyor öyle bakınca iyi oylar
Nasıl bir avelliktir buUnutmuşum. Konuda Kazen emmimin mesajına baktım neden diye. Kızlar başka hesaplar açıp kendisine oy atmış yazmışlar
Offf üşenmiyor muUnutmuşum. Konuda Kazen emmimin mesajına baktım neden diye. Kızlar başka hesaplar açıp kendisine oy atmış yazmışlar
Alanı da emojiler inden hiç anlamadıkOlmuş evet
Pot kırdım galibaAlanı da emojiler inden hiç anlamadık
Ortaya çıkmaz sanıyor herhalde. Kul hakkı bir nevi.Offf üşenmiyor mu
Nasıl bir avelliktir bu
Yoo, normal bir mesaj yazmışsın, alanı buradaymış şansınaPot kırdım galiba