Çevremde bunlardan cok var ve ben hâlâ yapamadım ama olsun yaparımKendi için miydi?Olayı yanlış anlamışım. Dönene kadar ki en güzel motivasyon kaynağım
Eki Görüntüle 3343535
Biliyorum ama fark azdı. 7 filandı ben gördüğümde maksimumZaten hiç öne geçmedi
YarıldımKuş öldü baby siz boşuna beklemeyin
Burası çok fena sis göz gözü görmüyorHala yağıyor yağmur
İşte bir iki sefer bile öne geçse o fark cidden açılıyor. Ama böyle hiç öne geçmediyse hep o birinci olan alıyor.Biliyorum ama fark azdı. 7 filandı ben gördüğümde maksimum
Yarıldım
Hayırla yağsın da ,zararsızBurası çok fena sis göz gözü görmüyor
Amin kukrişimHayırla yağsın da ,zararsız
Bende kendini küçümseme çok vardı. Şimdi yer yer azaldı. Sebebi de buBu çok iyiydi
Herkes nasıl yapıyorsa bizde öyle yaparızBende kendini küçümseme çok vardı. Şimdi yer yer azaldı. Sebebi de bu
Gidem de atom parçalayam
Umursamadan girince heyecanlanmadığım için daha rahat geçiyor sınav. Umursayınca 3 kere soruyu cevapladığım oluyordu. En dandik mat sorusunu bileÇevremde bunlardan cok var ve ben hâlâ yapamadım ama olsun yaparımheyecanim olmasa olacak sanki
Canim ben üç antidepresan içip sınava giriyorumUmursamadan girince heyecanlanmadığım için daha rahat geçiyor sınav. Umursayınca 3 kere soruyu cevapladığım oluyordu. En dandik mat sorusunu bileolmadı bir papatya çayı patlatılır. Bir kere denedim. Bu sefer de çay ağzımı kurutmuştu. Heyecandan değil de ağız kuruluğundan yutlunmuştum
Sınava geçene kadar yapacak bir şey yok o zaman. Sonra gelsin atama ve rahatlamaCanim ben üç antidepresan içip sınava giriyorum
İnş canım benim Allah razı olsunSınava geçene kadar yapacak bir şey yok o zaman. Sonra gelsin atama ve rahatlama
Aslan ama yükseleni farklı bence
Olabilir aşkomAslan ama yükseleni farklı bence
Çok iyi yaptınız bizde sizden ve tarifinizden çok memnun kaldıkYarışmaya ilk kez katıldığım için destek oyu veren deneyimli hanımlar ()başta olmak üzere herkese teşekkür ederim.
Değişik ve güzel bir deneyimdi. Hep görüp sadece oy verip geçtiğim , boşver deyip cesaret edemediğim bir şeydi katılmak.
Karar vermem şöyle oldu; geçen ay terapiye başladım ve psikoloğum dedi ki konfor alanından çık, değişik şeyler dene. O akşam da tesadüfen yeni kategori açıldığını görünce hemen Nevreste Hanım'a yazdım ve sonrasında kek kalıbı sipariş ettim ki vazgeçmeyeyim haha:)
Sonrasında english homeları madam cocoları defalarca tavaf ettim ki uygun örtü bulayım, sunum tahtası alayım, o tabak mı olsun bu tabak mı :) Yapı olarak her şeyi eğlenceden çok görev gibi gördüğümden biraz stresli olsa da çok eğlendim.
Okuyanlara ve destek olanlara teşekkürler❤
Aşko ben ben var mıyımOlabilir aşkom
2023 ten sonra bazı burçlar kariyer ,eğitim,resmi kurumlarda hep iyi yerlerde olacakmış da burcu var mı acaba içlerinde diye merak ettim belki bu sene onun da senesidir diye