Kpss ye destek bekliyor hocam birde onun için uzun uzun yazBiraz geç oldu ve konu dağıtıcı da olacak.
Eğer hedef belirlenmişse motive olmak kolay olur/olabilir. Günümüzde ülkecek pek hedefli yaşamıyoruz. Anı kurtarma derdindeyiz. Bir hedef belirlesek gerçekleşmeme yüzdeliği düşük olur.
Ben hedefsizdim hep. Arada koyduğum hedefler de kısa süreli şeylerdi. Motivasyonum genelde düşüktü ama yine de geldim bir yerlere, hala memnun değilim ya neyse. Ne yapacağıma karar verememe de var(dı) bende. Kendime hedef belirledim sonunda. Bu hedefime ulaşırsam düzlüğe çıkacağım inşallah, en azından öyle düşünüyorum. Her moralim bozulduğunda hedefimi düşünüyorum ve daha hızlı toparlıyorum. Arada hedefime ulaştığımı hayal edince mutlu da oluyorum. Beni bu bile motive ediyor. Motive oldukça daha çok çabalıyorum.
Ortada X kişisi var anladığım kadarıyla. İlla zeka gerektirecek bir iş yapmasına da gerek yok. Yeteneği ve ilgisi neyse ona göre hedef belirlemeli. Atıyorum, hacker olmak mı istiyor? Bilgisayara yatkınlığı var mı? Fen veya anadolu lisesi kazanamıyorsa bilişim bölüm olan meslek lisesini denemeli. Üniversitede de ilk sene lisans kazanacak puanı edinemezse Bilgisayar programcılığını tercih eder. Temelini kuvvetlendirir. O esnada başka eğitimlerle de kendisini geliştirir. Sonra ya tekrar AYT ya da DGS dener. Lisansını tamamlayınca uygun yüksek lisans programını tamamlayıp ya da ne gerekirse beyaz hacker olmaya hak kazanır. O hedefte ilerlerken hedefini de değiştirebilir, belki de web tasarımcısı olur sadece. Ama oraya gelmesini sağlayan hedefi olacaktır yine.
Ola ki başka bir lisans programını kazanıp mezun oldu, kurslarla da hacker olunabiliyor. O şekilde de olabilir.
Tabii hekim olacağım derse mesela, o zaman çabalayacak. 3, 4, 5 sene belki de. Pes etmezse ve çabaladığında kazanacağına motive olursa başaracaktır.
Yine uzattımASSOSyal Kısaltamayacağım. Hazırlamam gereken sunum var Keşke iptal olsa
İşte heyecan seviyorum benKizzz susss ne olduğu belli değil istediğimizi yakalayamıcazzz
Çok az kaldı canım,neredeyse son 25 saatbitti mi?
Anladım kuzum ben seni,çok teşekkür ederimBiraz geç oldu ve konu dağıtıcı da olacak.
Eğer hedef belirlenmişse motive olmak kolay olur/olabilir. Günümüzde ülkecek pek hedefli yaşamıyoruz. Anı kurtarma derdindeyiz. Bir hedef belirlesek gerçekleşmeme yüzdeliği düşük olur.
Ben hedefsizdim hep. Arada koyduğum hedefler de kısa süreli şeylerdi. Motivasyonum genelde düşüktü ama yine de geldim bir yerlere, hala memnun değilim ya neyse. Ne yapacağıma karar verememe de var(dı) bende. Kendime hedef belirledim sonunda. Bu hedefime ulaşırsam düzlüğe çıkacağım inşallah, en azından öyle düşünüyorum. Her moralim bozulduğunda hedefimi düşünüyorum ve daha hızlı toparlıyorum. Arada hedefime ulaştığımı hayal edince mutlu da oluyorum. Beni bu bile motive ediyor. Motive oldukça daha çok çabalıyorum.
Ortada X kişisi var anladığım kadarıyla. İlla zeka gerektirecek bir iş yapmasına da gerek yok. Yeteneği ve ilgisi neyse ona göre hedef belirlemeli. Atıyorum, hacker olmak mı istiyor? Bilgisayara yatkınlığı var mı? Fen veya anadolu lisesi kazanamıyorsa bilişim bölüm olan meslek lisesini denemeli. Üniversitede de ilk sene lisans kazanacak puanı edinemezse Bilgisayar programcılığını tercih eder. Temelini kuvvetlendirir. O esnada başka eğitimlerle de kendisini geliştirir. Sonra ya tekrar AYT ya da DGS dener. Lisansını tamamlayınca uygun yüksek lisans programını tamamlayıp ya da ne gerekirse beyaz hacker olmaya hak kazanır. O hedefte ilerlerken hedefini de değiştirebilir, belki de web tasarımcısı olur sadece. Ama oraya gelmesini sağlayan hedefi olacaktır yine.
Ola ki başka bir lisans programını kazanıp mezun oldu, kurslarla da hacker olunabiliyor. O şekilde de olabilir.
Tabii hekim olacağım derse mesela, o zaman çabalayacak. 3, 4, 5 sene belki de. Pes etmezse ve çabaladığında kazanacağına motive olursa başaracaktır.
Yine uzattımASSOSyal Kısaltamayacağım. Hazırlamam gereken sunum var Keşke iptal olsa
Nasıl da biliyor iki gözümün çiçeği yaaaKpss ye destek bekliyor hocam birde onun için uzun uzun yaz
Biz okuruz sen kısaltma
Şimdi ateş seni çağırıyo işte calciiO tarayıcıyı siteye salan benim. Patron duyarsa siteden atar beni
Arkadaş dedikŞimdi ateş seni çağırıyo işte calcii
Kaynananı öyle bir sahiplenmişsin ki maşallahOooo fark nası açılmış öyle yaNane Limon Kabugu ay etikete de kaynanam yazıyordum.sjsjshdhdhd
Şu kadından bazı uzmanlıklar alınsınBir eleştiri yapabilir miyim?
İnanılmaz güzel görünüyor ve hepsini bir bir bayılarak yerim ellerinize sağlık ama kekin içini görmeden olmaz ki?
O sebeple oy hakkımı bunları eleyerek, iç pişmesini de gördüğüm, homojen kabaran, ıslaklık bulunmayan şeklinde kullandım.
Hepsinin leziz olduğuna şüphem olmasa da kekte en önemli şeydir yahu içi
merfeeeee bu sıralar kafa mı bile kaşıyamadığım için bu ay katılmadım işte rahatla doooğstumSen hala kek mi yapabiliyon iki çocukla yoksa püü bana
Tanımadıgım insandan uzmanlık almam benŞu kadından bazı uzmanlıklar alınsın
Bence sonraki yorumları okumalısınŞu kadından bazı uzmanlıklar alınsın
Eksik takip ediyorlarTanımadıgım insandan uzmanlık almam benpolemik yaratayım canım ban çekti
Aynen nevoşum cıks cıks gece gece şalterimi attırdılarEksik takip ediyorlar
Aslında biz ona ve tüm kk üyelerine eleştirimizi sunduk ve haklı bulunduk
Ya ne söylese ben büyüleniyorum zaten.Bence sonraki yorumları okumalısın
Seni örnek alsınlarAynen nevoşum cıks cıks gece gece şalterimi attırdılar
Ama işte biz haklıyızYa ne söylese ben büyüleniyorum zaten.
Maşaallahh maşaallahhİşte heyecan seviyorum ben
Kuzu sen istiyon gece geceAynen nevoşum cıks cıks gece gece şalterimi attırdılar