- 13 Ağustos 2022
- 6.263
- 25.769
Nane Limon Kabugu tebrik ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslan kukriskomASSOSyal sen ne burcu idin
Harikasın kuzum,lütfen yine katılYarışmaya ilk kez katıldığım için destek oyu veren deneyimli hanımlar ( )başta olmak üzere herkese teşekkür ederim.
Değişik ve güzel bir deneyimdi. Hep görüp sadece oy verip geçtiğim , boşver deyip cesaret edemediğim bir şeydi katılmak.
Karar vermem şöyle oldu; geçen ay terapiye başladım ve psikoloğum dedi ki konfor alanından çık, değişik şeyler dene. O akşam da tesadüfen yeni kategori açıldığını görünce hemen Nevreste Hanım'a yazdım ve sonrasında kek kalıbı sipariş ettim ki vazgeçmeyeyim haha:)
Sonrasında english homeları madam cocoları defalarca tavaf ettim ki uygun örtü bulayım, sunum tahtası alayım, o tabak mı olsun bu tabak mı :) Yapı olarak her şeyi eğlenceden çok görev gibi gördüğümden biraz stresli olsa da çok eğlendim.
Okuyanlara ve destek olanlara teşekkürler ❤
İnş vardırOlabilir aşkom
2023 ten sonra bazı burçlar kariyer ,eğitim,resmi kurumlarda hep iyi yerlerde olacakmış da burcu var mı acaba içlerinde diye merak ettim belki bu sene onun da senesidir diye
E ben de öyle diyordum da sallamıyorlardı beni. Neyse ki fark açılmış.Margaret Hale kuşum bu saatten sonra dönmez bu oylama
Dur daha bitmedi yarın gece bitiyorNane Limon Kabugu tebrik ederim canım
Belli oldu sandım her şey için teşekkür ederim abla güzel ve heyecanlı bir yarışmaydıDur daha bitmedi yarın gece bitiyor
İyi ki geldin.Yarışmaya ilk kez katıldığım için destek oyu veren deneyimli hanımlar ( )başta olmak üzere herkese teşekkür ederim.
Değişik ve güzel bir deneyimdi. Hep görüp sadece oy verip geçtiğim , boşver deyip cesaret edemediğim bir şeydi katılmak.
Karar vermem şöyle oldu; geçen ay terapiye başladım ve psikoloğum dedi ki konfor alanından çık, değişik şeyler dene. O akşam da tesadüfen yeni kategori açıldığını görünce hemen Nevreste Hanım'a yazdım ve sonrasında kek kalıbı sipariş ettim ki vazgeçmeyeyim haha:)
Sonrasında english homeları madam cocoları defalarca tavaf ettim ki uygun örtü bulayım, sunum tahtası alayım, o tabak mı olsun bu tabak mı :) Yapı olarak her şeyi eğlenceden çok görev gibi gördüğümden biraz stresli olsa da çok eğlendim.
Okuyanlara ve destek olanlara teşekkürler ❤
Rica ederim canımBelli oldu sandım her şey için teşekkür ederim abla güzel ve heyecanlı bir yarışmaydı
Yapabileceğim bi kategoriyse devam etmek istiyorumRica ederim canım
Cuma günü yeni kategori ile devam ediyoruz değil mi
Umarım senin için uygun olurYapabileceğim bi kategoriyse devam etmek istiyorum
Bakalım kutumuzdan ne çıkacakYemek kategorisi çıksa da akşama ne yapsam diye düşünmesem. Evde benden başka kek yiyen yok ablama götürdüm keki
Yapabileceğim bi kategoriyse devam etmek istiyorum
Katılacak nevosum,ben gazi verdimUmarım senin için uygun olur
Teşekkür ederimYeni gelen arkadaşlar oy sayısınız waow yani
Hayalkuran AriaBlue yosunlukek Oydar tebrik ederim,çok iyiydiniz.
O ayrı bir bebek zaten, yine okulu birbirine katmış fenafillahım benim.Ya tolin Tolişkom