Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Ama işte biz haklıyız😁
Ben biliyorum işleyişi zaten. 🎃 Katılmadığım aylarda da cok takip diyodum gerçekten bin foto arasından en güzelini seçip koyduğunu da biliyorum abla.
Sonra baktım hasedimden çatlayacam oyumu veriyorum detaylı takip edemiyorum. 🤪 hamurişlerine az bakıyom yalan yok. Ama yemeklere tariflere malzemelere bakıyom 🤩

Ben biliyorum işleyişi zaten. 🎃 Katılmadığım aylarda da cok takip diyodum gerçekten bin foto arasından en güzelini seçip koyduğunu da biliyorum abla.
Sonra baktım hasedimden çatlayacam oyumu veriyorum detaylı takip edemiyorum. 🤪 hamurişlerine az bakıyom yalan yok. Ama yemeklere tariflere malzemelere bakıyom 🤩
Biliyorum canım sen gitmeden bizimle ilgileniyordun🤗😁💜
Ama forumun geneli hiç bakmıyor. Konulardan haberleri bile yok. Biz istiyoruz yorum yapılsın, beğeni yapılsın. Oylama dışında kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz😁
Arada tesadüf farkımıza varıp birileri aramıza katılıyor.
Oysa burada bir dünya var 🥰😁🤗
Teşekkür ederiz canım 🤗 ❤️

Ama forumun geneli hiç bakmıyor. Konulardan haberleri bile yok. Biz istiyoruz yorum yapılsın, beğeni yapılsın. Oylama dışında kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz😁
Aaa demek yeni kategori dünya mutfağı nevoşumm :süslü:

Siz burda minik bir cumhuriyetsiniz tüm halkınız da çok tatlı 💗

Kpss ye destek bekliyor hocam birde onun için uzun uzun yaz🤗😁🥰🤩
Biz okuruz sen kısaltma🤗😁
Kendi için miydi? 🙊 Olayı yanlış anlamışım. Dönene kadar ki en güzel motivasyon kaynağım 👇 🤣🤣🤣
images (8) (10).jpeg

X