- 14 Haziran 2019
- 13.306
- 47.044
Etmem nevoşum katılamasamda tarif olarak, çene olarak gelirimSeni örnek alsınlar
İki bebeyle bizi hiç ihmal etmedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etmem nevoşum katılamasamda tarif olarak, çene olarak gelirimSeni örnek alsınlar
İki bebeyle bizi hiç ihmal etmedin
Gel canım her zaman beklerizEtmem nevoşum katılamasamda tarif olarak, çene olarak gelirim
Bu gece baya salça oldum bakalım bişey deniyorumKuzu sen istiyon gece gece
Gel canım her zaman bekleriz
Ben biliyorum işleyişi zaten. Katılmadığım aylarda da cok takip diyodum gerçekten bin foto arasından en güzelini seçip koyduğunu da biliyorum abla.Ama işte biz haklıyız
Gumburtuye gitme merviskom nolurBu gece baya salça oldum bakalım bişey deniyorum
Damam.Gumburtuye gitme merviskom nolur
Biliyorum canım sen gitmeden bizimle ilgileniyordunBen biliyorum işleyişi zaten. Katılmadığım aylarda da cok takip diyodum gerçekten bin foto arasından en güzelini seçip koyduğunu da biliyorum abla.
Sonra baktım hasedimden çatlayacam oyumu veriyorum detaylı takip edemiyorum. hamurişlerine az bakıyom yalan yok. Ama yemeklere tariflere malzemelere bakıyom
Aaa demek yeni kategori dünya mutfağı nevoşummBiliyorum canım sen gitmeden bizimle ilgileniyordun
Ama forumun geneli hiç bakmıyor. Konulardan haberleri bile yok. Biz istiyoruz yorum yapılsın, beğeni yapılsın. Oylama dışında kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz
Arada tesadüf farkımıza varıp birileri aramıza katılıyor.
Oysa burada bir dünya var
Teşekkür ederiz canım
Siz burda minik bir cumhuriyetsiniz tüm halkınız da çok tatlıBiliyorum canım sen gitmeden bizimle ilgileniyordun
Ama forumun geneli hiç bakmıyor. Konulardan haberleri bile yok. Biz istiyoruz yorum yapılsın, beğeni yapılsın. Oylama dışında kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz
Arada tesadüf farkımıza varıp birileri aramıza katılıyor.
Oysa burada bir dünya var
Teşekkür ederiz canım
Buna ben de makarnayla katılırmışımAaa demek yeni kategori dünya mutfağı nevoşumm
Kendi için miydi? Olayı yanlış anlamışım. Dönene kadar ki en güzel motivasyon kaynağımKpss ye destek bekliyor hocam birde onun için uzun uzun yaz
Biz okuruz sen kısaltma
Evet ama aramızda kalsın lütfenAaa demek yeni kategori dünya mutfağı nevoşumm
Çok teşekkür ederizSiz burda minik bir cumhuriyetsiniz tüm halkınız da çok tatlı
Bu çok iyiydiKendi için miydi? Olayı yanlış anlamışım. Dönene kadar ki en güzel motivasyon kaynağım
Eki Görüntüle 3343535
Zaten hiç öne geçmediMargaret Hale kuşum bu saatten sonra dönmez bu oylama
Kuş öldü baby siz boşuna beklemeyinMargaret Hale kuşum bu saatten sonra dönmez bu oylama