Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Sabah hayin ebebeyinlerim beni yine erkenden uyandırdılar güya gezmeye gidecekmişiz. Kahvaltı yaparken dediler ki önce şuraya gideriz ondan sonra da gezeriz tabii ilk uğrayacakları yer benim sevmediğim bir yer olunca ben gitmekten vazgeçtim. Sonra kalktım saat sabahın sekizi balkon yıkadım üşütmüşüm.

Hojam canim hojam motivemiz düşerse napalim acaba
Biraz geç oldu ve konu dağıtıcı da olacak.
Eğer hedef belirlenmişse motive olmak kolay olur/olabilir. Günümüzde ülkecek pek hedefli yaşamıyoruz. Anı kurtarma derdindeyiz. Bir hedef belirlesek gerçekleşmeme yüzdeliği düşük olur.

Ben hedefsizdim hep. Arada koyduğum hedefler de kısa süreli şeylerdi. Motivasyonum genelde düşüktü ama yine de geldim bir yerlere, hala memnun değilim ya neyse. Ne yapacağıma karar verememe de var(dı) bende. Kendime hedef belirledim sonunda. Bu hedefime ulaşırsam düzlüğe çıkacağım inşallah, en azından öyle düşünüyorum. Her moralim bozulduğunda hedefimi düşünüyorum ve daha hızlı toparlıyorum. Arada hedefime ulaştığımı hayal edince mutlu da oluyorum. Beni bu bile motive ediyor. Motive oldukça daha çok çabalıyorum.

Ortada X kişisi var anladığım kadarıyla. İlla zeka gerektirecek bir iş yapmasına da gerek yok. Yeteneği ve ilgisi neyse ona göre hedef belirlemeli. Atıyorum, hacker olmak mı istiyor? Bilgisayara yatkınlığı var mı? Fen veya anadolu lisesi kazanamıyorsa bilişim bölüm olan meslek lisesini denemeli. Üniversitede de ilk sene lisans kazanacak puanı edinemezse Bilgisayar programcılığını tercih eder. Temelini kuvvetlendirir. O esnada başka eğitimlerle de kendisini geliştirir. Sonra ya tekrar AYT ya da DGS dener. Lisansını tamamlayınca uygun yüksek lisans programını tamamlayıp ya da ne gerekirse beyaz hacker olmaya hak kazanır. O hedefte ilerlerken hedefini de değiştirebilir, belki de web tasarımcısı olur sadece. Ama oraya gelmesini sağlayan hedefi olacaktır yine.

Ola ki başka bir lisans programını kazanıp mezun oldu, kurslarla da hacker olunabiliyor. O şekilde de olabilir.

Tabii hekim olacağım derse mesela, o zaman çabalayacak. 3, 4, 5 sene belki de. Pes etmezse ve çabaladığında kazanacağına motive olursa başaracaktır.

Yine uzattım ASSOSyal Kısaltamayacağım. Hazırlamam gereken sunum var Keşke iptal olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…