En çok beni yorumlaması gerek!!!!Nevreste başına iş aldın. Sırayla hepimizi yorumla bakalım şimdi sjkdkdkd
Pardon neyi???En çok beni yorumlaması gerek!!!!
Nevosum hiç usenmez, baldır oNevreste başına iş aldın. Sırayla hepimizi yorumla bakalım şimdi sjkdkdkd
İşte bende onu merak ediyorumPardon neyi???
Yalniz seni yorumlamaya sayfalar yetmez askolettam farkında misinPardon neyi???
Yöresel sultanı ve kapanış agffafsvYalniz seni yorumlamaya sayfalar yetmez askolettam farkında misin
Nevosun hepimizin hakkındaki fikirlerini beyan etmesini bekliyoruz merviskomnoluyor burda.
ne ki bu.Günaydınnnnnn. Kahvaltımı ekmek yerine bununla yapıyorum. Bunun için kurşun atar kurşun yerim skdkdkdk. Eki Görüntüle 3342997
nevoşuma boyle zor gorevler vermeyın işleri başından aşkın bizle mi ugrassın bide sosyalim yaNevosun hepimizin hakkındaki fikirlerini beyan etmesini bekliyoruz merviskomkızlar nasil
kızlar ıyı bebiton 22 aylık olduk zıpır zamanları koltuk tepesı tv unitesis merdivenden kaçmalar sandalyeden tezgaha fırlamalar aklına ne gelırse yapma asamasındalarNevosun hepimizin hakkındaki fikirlerini beyan etmesini bekliyoruz merviskomkızlar nasil
Valla dün döktürdü merviskomnevoşuma boyle zor gorevler vermeyın işleri başından aşkın bizle mi ugrassın bide sosyalim ya
Ben hala bekliyorumNevosum hiç usenmez, baldır o
kimeeee haniiğ bakayımmValla dün döktürdü merviskom
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yiceeemmmmmmkızlar ıyı bebiton 22 aylık olduk zıpır zamanları koltuk tepesı tv unitesis merdivenden kaçmalar sandalyeden tezgaha fırlamalar aklına ne gelırse yapma asamasındalar
joucummmm bir minnoş daha gelıyormuç sanırımmmBen hala bekliyorum
Gelmedi ki dahaBen hala bekliyorum
Evett oriimmmjoucummmm bir minnoş daha gelıyormuç sanırımmm