Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Ay ben Instagram'dan bir kere abiye almıştım o ilk ve son alışverişimdi. Ne iade var ne bir şey. Benim için ty,hp falan daha iyi oluyor
İşte her yere güven olmuyor.
Kızlara kitap alacaktım. Aslında trendyol ya da bkm den alıyordum. Kızlar uygun diye başka bir siteden alalım dediler. 6 kitap istedik. 2 si gelmedi fiyat iadeside yapılmadı🤷
Biraz bekledim. Trendyoldan istedim kitaplar iki gün sonra geldi.
Kıyafette kızlara kolej ceketi almıştım. Alakasız geldi😁
Ama ayakkabı hep iyi çıkıyor.

Kızlara kitap alacaktım. Aslında trendyol ya da bkm den alıyordum. Kızlar uygun diye başka bir siteden alalım dediler. 6 kitap istedik. 2 si gelmedi fiyat iadeside yapılmadı🤷
Ayakkabı hiç almadım ama benim abiye de büyük bedendi ve yanlış hatırlamıyorsam iadesi de yoktu

Nereden alıyorsun aşko instagramdan mı yoksa netten mi🥰
Yok aşko instagramdan almam ,mağazaların kendi sitelerinden,Boyner’den çok çeşitli marka olduğu için ,lcw ,de facto ,koton,trendyol ,mavi ,Flo ,nıke , aklıma gelenler şimdi bunlar 🤔bunlardan hep aldım markaların önce outlet kısmını dolaşırım hep sitesinde ,birimizden birine çıkıyor illaki uygun birşey

Kitapları hep Amazon’dan alırım hiç sorun yaşamadım aşko🤔

Yok aşko instagramdan almam ,mağazaların kendi sitelerinden,Boyner’den çok çeşitli marka olduğu için ,lcw ,de facto ,koton,trendyol ,mavi ,Flo ,nıke , aklıma gelenler şimdi bunlar 🤔bunlardan hep aldım markaların önce outlet kısmını dolaşırım hep sitesinde ,birimizden birine çıkıyor illaki uygun birşey
Outlet de gerçekten çok iyi oluyor. Outletin mağazaları da iyi oluyormuş. Ben daha önce alışveriş yapmadım mağazasından ama memnun olan çok var

Bilindik mağazalarda yine iyi oluyor. Ama işte ven çok bulamıyorum. Çocuklara yine iyi oluyor.
Ben gerçi giyeceğim, kumaşına bakacağım öyle seviyorum 😁Ama işte seçenek yok.
Ya çok anne modeli ya da çok genç modeli ortası yok🤣

Evet iki hafta önce falan biz gittik bir avm ye hep outlet mağazalardı gerçekten uygundu fiyatlar
Ben üniversitedeyken oda arkadaşlarim iyi bir markanın montunu almışlardı hem de 90₺'ye😁 daha bir sürü şey de alıyorlardı. Ben niye almamışsam🥴

X