Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Normal yani tavuğun eziklenmesi,şimdi et varken tavukta kim oluyormuş denir herhalde.
Evet. Burada genelde lahmacun yaptırıyorlar. Bir keresinde yeni atandığım küçük ilçede öğle yemeğine gidecektik. Kapıda öğrencileri gördük, dediler ki hocam biz lahmacun yemeye gidiyoruz. Öyle mi, nereye gidiyorsunuz dedim. Cevap: CENAZEYE HAHAHAHHAHSHDJJD Cenaze olunca çocuklar öğle arasında oraya gidiyor. 🤣

Evet. Burada genelde lahmacun yaptırıyorlar. Bir keresinde yeni atandığım küçük ilçede öğle yemeğine gidecektik. Kapıda öğrencileri gördük, dediler ki hocam biz lahmacun yemeye gidiyoruz. Öyle mi, nereye gidiyorsunuz dedim. Cevap: CENAZEYE HAHAHAHHAHSHDJJD Cenaze olunca çocuklar öğle arasında oraya gidiyor. 🤣
Şaka gibi yaaa hazır lahmancun tabi ben olsam koşarak giderdim sonuçta lahmacun var yani :KK200::KK200:

Gastronomide bir numara zaten antep mutfağı tescilli birde,bizimkler bu sene gittiler hayran kalmışlar yemeklere.

Yaaaaa bizde pişmez z.yağı kullanıyorum pilavda hep.

Canısı birde oralarda doğpal tabi herşey sağlıklı beslenşyorlar,burada et alıyorsun pişmiyor bile.
Biz her türlü yapılır ablam ama ben en çok Antep usulü yaparım🥰

Açık ekmek dedikleri ince lavaş gibi. Kayınvalidem dolma yapınca bizi de çağırır. Sofrada bana da ekmek uzatırlar. Yok ben yemeyeceğim deyince şaşırıyorlar. HALA. 🤣
Peki içli köfteyi de yufka ekmekle yiyorlar desem😐 bizim burada ekmeksiz tek lokma yemek yenmez. Bende tam tersi ağzıma sürmem.snsjs

X