Kekler - Pastalar Denenmiş Tam Kıvamında Kek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kek Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    509
  • Anket Kapalı .
Elmalı turtiş yaptım akşamki tatlı krizimden sonra bu akşam hazırlıksız kalmayayım 🤣
Eşim portakallı istedi ama ben elmalıyı daha çok seviyorum 🤪gidip portakal alacağım şimdi bari sıkayım da yanında yerken içsin ne de olsa eşitlik önemli :-)

Eki Görüntüle 3341678
Off diyetliyim canım çekti yaa 🥹

Elmalı turtiş yaptım akşamki tatlı krizimden sonra bu akşam hazırlıksız kalmayayım 🤣
Eşim portakallı istedi ama ben elmalıyı daha çok seviyorum 🤪gidip portakal alacağım şimdi bari sıkayım da yanında yerken içsin ne de olsa eşitlik önemli :-)

Eki Görüntüle 3341678
Eline sağlık çok güzel olmuş afiyet olsun

Son düzenleme:
İyi yapmışsın canım, bir süre bende hep kendime oy verdim🤣 herkes yapıyor zaten🤣
Kurabiyede tadını da bildiğim için ve tereyağdan da ötürü kendime de oy verdim ama oy verenlere bir baktım ki benden başka 1 veya 2 kişi daha kendisine oy vermiş. Utandım birazcık 🙄

Oy vereceklerim daha belli değil. Bakalım yine listeme girer miyim 🥴

Eki Görüntüle 3341678
Ellerine sağlık aşkom ❤️ 🧿

Kurabiyede tadını da bildiğim için ve tereyağdan da ötürü kendime de oy verdim ama oy verenlere bir baktım ki benden başka 1 veya 2 kişi daha kendisine oy vermiş. Utandım birazcık 🙄

Bende kendime oy verdim çünkü kekim gerçekten çok lezzetliydi ve başkası yapmış bile olsa yine verirdim diye verdim 😁

Yok bee kuzuummm ver gitsin yine ver🤤😇🔥🔥🔥🥰🤩😍 bende hep verdim,eskiden ayıp mi acaba diye düşünüyordum 🤣🤣 yooo niye ayıp olsun oy bizim değil mi🤪 istersek hiç vermeyiz🥳🥳🥳

X