İnşallah ablacımBiliyorum onu nevoş,nsıl oldu bu arada eskisi gibi ağrıların yoktur umarım,ameliyat işe yarasın en azından.
KayıtlıE şoför de numaranız kayıtlı değil miydi?
Bende öyle düşündüm.Kesin emirin arkadaşlarından birisi yazdı mesajı o zaman ben öyle anladım durumu.
E sen zaten çok iyisin? Sağlık açısından disyorsan anlarım ama görünüş olarak diyorsan bence verme hiçYok abla bende haşimato var. Birde bu hastalıktan değerlerim hep düşük. Diyet yapsam bile veremiyorum. Şimdi operasyon sonrası belki demirim, d vitamini falan düzelirse belki veririm.
Şoförün suçu. Arasymış ya böyle böyle mesaj geldi ama numara sizin değil,Emir gelmeyecek mi diye? Şoföre de tembihle bir daha senin numaradan böyle bir mesaj ya da arama gelmedikçe basıp gitmesin.Kayıtlı
Kesin arkadaşı attı mesajı kim olduğunu öğrenebilse bari.Bende öyle düşündüm.
Faydası olmuş demek ki nevoşcum ağrıların azaldığına göre çok çokkk daha iyi olacaksın inşallah bundan sonraİnşallah ablacımDaha az ağrım oluyor. Ama geçen ay kanama kesilmedi. Ağır kaldırınca yani 3-5 kilo yeniden başladı. 6 aya düzelecek inşallah
Jou napıyorsun gittin mi doktora
Kendimi iyi hissetmiyorum ondanE sen zaten çok iyisin? Sağlık açısından disyorsan anlarım ama görünüş olarak diyorsan bence verme hiç
Evet tembihledim ben sadece bu numaradan ararım dedimŞoförün suçu. Arasymış ya böyle böyle mesaj geldi ama numara sizin değil,Emir gelmeyecek mi diye? Şoföre de tembihle bir daha senin numaradan böyle bir mesaj ya da arama gelmedikçe basıp gitmesin.
Şoförü aradım açmadı. Ulaşınca numarayı alıp arayacağım.Kesin arkadaşı attı mesajı kim olduğunu öğrenebilse bari.
Çok amin ablacımFaydası olmuş demek ki nevoşcum ağrıların azaldığına göre çok çokkk daha iyi olacaksın inşallah bundan sonra
Sen bensinKendimi iyi hissetmiyorum ondan
Ben 54 kiloyken göbeğim var diye dolanıyordumSen bensindiyet yaptığımı duyanlar hep kızar sen zaten çok iyisin hatta birkaç kilo da almalısın falan diye. Ben de derim ben kendimi böyle görmek istemiyorum
Üşeniyorum kuşum.
Çok nadir 54 kilo olurum genelde 55-57 arasıdır kilom. Hep de derim göbeğim var,bacaklarım çok kalın.snsnsnsBen 54 kiloyken göbeğim var diye dolanıyordum
Belki başka emirdir tanımadığı numara ise neden seni aramadıOğlum okula servis ile gidiyor. Okul uzak yürüyerek 20 dk falan.
Bugün çocuk aşağıya indi. 15 dakika sonra kapıyı çaldı. Servis gelmemiş. Servis şoförünü aradım. Bana mesaj yazdınız. Emir bugün gelmeyecek diyeDedim ben öyle bir şey yazmadım. Şu numaradan yazılmış dedi
Numarayı tanımıyorum tabi numarayı almakta aklıma gelmedi.
Şimdi çıkışta oğluma göstermiş. Bu numara attı bak diye
Ya belki bir arkadaşı yaptı bilemiyorum. İnsanlar ne kadar kötü çocuk sabah sabah yürümek zorunda kaldı.
Bir insan bunu neden yapar.
Bencede ara baklım kim çıkacak.Şoförü aradım açmadı. Ulaşınca numarayı alıp arayacağım.
Emin ol gececek bunlardaÇok amin ablacım
Sen nasılsın sağlığın nasıl
Ahaaaa aynı ben işteeeeeBen 54 kiloyken göbeğim var diye dolanıyordum
FarkettimHerkes benim için ölüyo be ölüyo
Haftaya Şarkışla’dan yatılı misafirlerim var kıazzzO yüzden bize hiç bir şey yapmıyorsun bu kadar eringec gelin istemem ben