Aferim kuzumaaEvet evet elimden geldiğince devam ediyorum canım
Servisçinin hatasıEmirler karışmış
Emirler karışmış
Acaba servisçi abi ne iş yaptığını biliyor mu kendisinin ?Servisçinin hatasıBirde diyor başka Emir yok
Nevoş geçen instagram da birinde gördüm de çocuk ve annesi servisi beklerken bir servis geliyor işte sizin servis bozuldu bizi gönderdiler diye sonra anne şüpheleniyor tabi arıyor şoförü öyle birşey olmadığını söylüyorlar aman dikkatOğlum okula servis ile gidiyor. Okul uzak yürüyerek 20 dk falan.
Bugün çocuk aşağıya indi. 15 dakika sonra kapıyı çaldı. Servis gelmemiş. Servis şoförünü aradım. Bana mesaj yazdınız. Emir bugün gelmeyecek diyeDedim ben öyle bir şey yazmadım. Şu numaradan yazılmış dedi
Numarayı tanımıyorum tabi numarayı almakta aklıma gelmedi.
Şimdi çıkışta oğluma göstermiş. Bu numara attı bak diye
Ya belki bir arkadaşı yaptı bilemiyorum. İnsanlar ne kadar kötü çocuk sabah sabah yürümek zorunda kaldı.
Bir insan bunu neden yapar.
Bence bilmiyorAcaba servisçi abi ne iş yaptığını biliyor mu kendisinin ?
Allah korusun biz olayı çözdük şükürNevoş geçen instagram da birinde gördüm de çocuk ve annesi servisi beklerken bir servis geliyor işte sizin servis bozuldu bizi gönderdiler diye sonra anne şüpheleniyor tabi arıyor şoförü öyle birşey olmadığını söylüyorlar aman dikkat
Anasının oğlu ,nahif paşamBence bilmiyor
Ben Servisçi ile tekrar konuşup sitem edeyim dedim. Oğlum izin vermedi. Yazıkmış ne suçu varmış
Ne ciyaklıyon acabaa
İmrendiğim çocuk bu tipte ama ben serseri,yaramaz seviyorum yaAnasının oğlu ,nahif paşambence de bilmiyor aşko adam ahahahaha
Demek ki iki ismi var. Servisçi ne söylersen onu bilir.Servisçinin hatasıBirde diyor başka Emir yok
Bu tam oldu zennam
Gönder gelsinKek yaptım her tarafına çilekleri, kivileri dizdim
Annesine bende öyle söyledim yok tek ismi var dediDemek ki iki ismi var. Servisçi ne söylersen onu bilir.
GönderdimGönder gelsin
Kabızdan iyidir diye düşündümciyaklamak mi?
Duygularımıza tercüman Zano'mBu tam oldu zennam