- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
NasılFarkettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NasılFarkettim
Daha çookk varrr gün gelir kalkarsın ayağaÜşeniyorum kuşum.
Perşembe günü gidicugumm bebegimmJou napıyorsun gittin mi doktora
Merak ediyorum mercimeğiPerşembe günü gidicugumm bebegimm
Aynen öyleymiş. Numarayı alıp aradım. Servisci başka Emir yok diyordu. Meğer varmışBelki başka emirdir tanımadığı numara ise neden seni aramadı
Rabbim şifa versin ablacımBencede ara baklım kim çıkacak.
Emin ol gececek bunlarda
Bugün hastanedeydim mrsonuçlarına baktı dr,4 tane fıtık çıktı omurgada,fizik verdi yarınada randevu buldum öğlen fizik tedaviye gidecem bakalım ne diyecekler.
Ahaaaa aynı ben işteeeee
Ay iyi bari.Aynen öyleymiş. Numarayı alıp aradım. Servisci başka Emir yok diyordu. Meğer varmış
Servisci hatasıAy iyi bari.
YAaa sen nasılsın kuzum diyet devammıMerak ediyorum mercimeği
Ya en azından arkadaşları tarafından yapılan bir şey değilmiş. Allah korusun ileride daha ciddi şeyler de yapabilirlerdi. Servisci öyle ya da böyle hatalı zaten.Servisci hatası
Çok sinir bozucu nevosum sabah sabahServisci hatası
Aynen öyle korktumKızım diyor. Emir kime ne yaptın okula gitmeni istemiyorYa en azından arkadaşları tarafından yapılan bir şey değilmiş. Allah korusun ileride daha ciddi şeyler de yapabilirlerdi. Servisci öyle ya da böyle hatalı zaten.
Aynen öyle canım yaÇok sinir bozucu nevosum sabah sabah
Çok geçmiş olsun gül goncam,güzel olacakEmin ol gececek bunlarda
Bugün hastanedeydim mrsonuçlarına baktı dr,4 tane fıtık çıktı omurgada,fizik verdi yarınada randevu buldum öğlen fizik tedaviye gidecem bakalım ne diyecekler.
Çok şükür başka birsey çıkmadıAynen öyle canım ya
Evet evet elimden geldiğince devam ediyorum canımYAaa sen nasılsın kuzum diyet devammı
Kim neden yapmış böyle bişeyi. Derdi neymişOğlum okula servis ile gidiyor. Okul uzak yürüyerek 20 dk falan.
Bugün çocuk aşağıya indi. 15 dakika sonra kapıyı çaldı. Servis gelmemiş. Servis şoförünü aradım. Bana mesaj yazdınız. Emir bugün gelmeyecek diye Dedim ben öyle bir şey yazmadım. Şu numaradan yazılmış dedi
Numarayı tanımıyorum tabi numarayı almakta aklıma gelmedi.
Şimdi çıkışta oğluma göstermiş. Bu numara attı bak diye
Ya belki bir arkadaşı yaptı bilemiyorum. İnsanlar ne kadar kötü çocuk sabah sabah yürümek zorunda kaldı.
Bir insan bunu neden yapar.
Emirler karışmışAynen öyleymiş. Numarayı alıp aradım. Servisci başka Emir yok diyordu. Meğer varmış
Çok geçmiş olsun ablacımBencede ara baklım kim çıkacak.
Emin ol gececek bunlarda
Ahaaaa aynı ben işteeeee