Benim gözüme uyku girmeyince tahin pekmeze ekmek banıyorumBu; gece gözüme uyku girmeyince kocamı kokularla mest etmek için yaptığım kek
Asıl tarifim bu değil elbette :)
Maşallah ablacımŞu an bile 54 filan geliyorum.
O yüzden bize hiç bir şey yapmıyorsun bu kadar eringec gelin istemem benBenim gözüme uyku girmeyince tahin pekmeze ekmek banıyorum
vay vay VAAYY. Ellerine sağlık negzel olmuş
Çok sağol nevoşcum sende çok iyisin şimdi haksızlık etme kendne sakınMaşallah ablacım
20 canım inşallah hepsi yapılırBu ay o kadar güzel tarifler geldi ki tarif alanda çok sanırımNevreste Kaç tarif verdin
Sağ ol ablacım 5-6 versem iyi olacakÇok sağol nevoşcum sende çok iyisin şimdi haksızlık etme kendne sakın
Dikkat edince veriliyor zaten,ekmek yememek lazım aslında.Sağ ol ablacım 5-6 versem iyi olacak
Abla denedim çok zorluyor. Eskiden çok rahat veriyordumDikkat edince veriliyor zaten,ekmek yememek lazım aslında.
Herkes benim için ölüyo be ölüyoO yüzden bize hiç bir şey yapmıyorsun bu kadar eringec gelin istemem ben
Alışıyorsun aslında ekmeksiz yemeye yada çavdarlı filan da yesen olur aslında birer dilim yetiyor.Abla denedim çok zorluyor. Eskiden çok rahat veriyordum
Bu yaptığımı yiyim de yapcam20 canım inşallah hepsi yapılır
Yok abla bende haşimato var. Birde bu hastalıktan değerlerim hep düşük. Diyet yapsam bile veremiyorum. Şimdi operasyon sonrası belki demirim, d vitamini falan düzelirse belki veririm.Alışıyorsun aslında ekmeksiz yemeye yada çavdarlı filan da yesen olur aslında birer dilim yetiyor.
İnsafsızlık resmen yapılanda hiç hoş değil yani.Oğlum okula servis ile gidiyor. Okul uzak yürüyerek 20 dk falan.
Bugün çocuk aşağıya indi. 15 sonra kapıyı çaldı. Servis gelmemiş. Servis şoförünü aradım. Bana mesaj yazdınız. Emir bugün gelmeyecek diyeDedim ben öyle bir şey yazmadım. Şu numaradan yazılmış dedi
Numarayı tanımıyorum tabi numarayı almakta aklıma gelmedi.
Şimdi çıkışta oğluma göstermiş. Bu numara attı bak diye
Ya belki bir arkadaşı yaptı bilemiyorum. İnsanlar ne kadar kötü çocuk sabah sabah yürümek zorunda kaldı.
Bir insan bunu neden tapar.
Aynen ablacım ne yapsam bilmiyorumİnsafsızlık resmen yapılanda hiç hoş değil yani.
Biliyorum onu nevoş,nsıl oldu bu arada eskisi gibi ağrıların yoktur umarım,ameliyat işe yarasın en azından.Yok abla bende haşimato var. Birde bu hastalıktan değerlerim hep düşük. Diyet yapsam bile veremiyorum. Şimdi operasyon sonrası belli demirim, d vitamini falan düzelirse belki veririm.
E şoför de numaranız kayıtlı değil miydi?Oğlum okula servis ile gidiyor. Okul uzak yürüyerek 20 dk falan.
Bugün çocuk aşağıya indi. 15 sonra kapıyı çaldı. Servis gelmemiş. Servis şoförünü aradım. Bana mesaj yazdınız. Emir bugün gelmeyecek diyeDedim ben öyle bir şey yazmadım. Şu numaradan yazılmış dedi
Numarayı tanımıyorum tabi numarayı almakta aklıma gelmedi.
Şimdi çıkışta oğluma göstermiş. Bu numara attı bak diye
Ya belki bir arkadaşı yaptı bilemiyorum. İnsanlar ne kadar kötü çocuk sabah sabah yürümek zorunda kaldı.
Bir insan bunu neden yapar.
Kesin emirin arkadaşlarından birisi yazdı mesajı o zaman ben öyle anladım durumu.Aynen ablacım ne yapsam bilmiyorum