Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydinGünaydın
Allah razı olsun canım gece bi salladı şükür sıkıntı olmadı Allah beterinden esirgesin sizin oralarda hissedildi mi ?UcanSupurge canım iyi misiniz
deprem mi olduAllah razı olsun canım gece bi salladı şükür sıkıntı olmadı Allah beterinden esirgesin sizin oralarda hissedildi mi ?
Evet canım 23.30 gibi Bingöl’de olmuş 4.9 biz de hissettikdeprem mi oldu
cok gecmis olsunEvet canım 23.30 gibi Bingöl’de olmuş 4.9 biz de hissettik
Allah razı olsun canımcok gecmis olsun
Geçmiş olsun ozaman ,İyi yapıyorsun minik sen işini bilirsinyok kiz dalga gecilecek durumda degil kendileri de rahat edenediler ...bence evde tv olmamasi da etkiledi onlari iste ben srif bu yuzden tv almiyorum eve
Geçmiş olsun canim Allah'ım korusunEvet canım 23.30 gibi Bingöl’de olmuş 4.9 biz de hissettik
Başka bir yuzumle karşılaştı dün abla sürekli alttan alan biri yoktu karşısında iyi cemkirdim aklı varsa bundan sonra korkarO zaman kadın senden korksun
Kötü bir şey yoktur inşallahkizıma :/
Kdvsi benden@Margaret Hale 2 gün ban aldığını söylemişti, 3 gün oldu gelemedi.
Valla mantklı geldi bana..Onun üstündeki ile yakinlas diyorsun yani hım hooommm bak bu güzelmiş ahahah yapabilirim
Uğraşacam abla bu kadınla uğraşacam çok pis kinlendim artık,söyleyecem 2 güne bir arayacam onun ev sahibini şikayet icin,eşiyle konuscak eşim polisi arayacaktım aratmadı ben önce bir konuşayım diye, eğer yarın aynı boku yerse afedersin zabitayi Arıcam hemen.bugün senle mesajlastikya markette işte eve döndüm bu olay patladı patladım bende.
Günaydn jennamGünaydın
Günaydn ablaaaGünaydın
Günaydn minnoşşşGünaydin
Cok geçmiş olsnEvet canım 23.30 gibi Bingöl’de olmuş 4.9 biz de hissettik
Günaydn ablaGünaydın
Bende öyle eşim durdurdu eşiyle ben önce bir konuşayım diye ,hoş eşini görsem bende neler dicem zaten. Ev sahibinide bulayimda bir. Bugünde aynı boku yerse zabitayi Arıcam direkKdvsi benden
Herkese karışmasn söyleyn ona
Valla mantklı geldi bana..
Onuda geçtm ben olsam şimdie karakolluktum zaten
Günaydn jennam
Günaydn ablaaa
Günaydn minnoşşş
Cok geçmiş olsn
Günaydn abla
Yani ara cnm ama zabıta bişi yapmıoBende öyle eşim durdurdu eşiyle ben önce bir konuşayım diye ,hoş eşini görsem bende neler dicem zaten. Ev sahibinide bulayimda bir. Bugünde aynı boku yerse zabitayi Arıcam direk
Nebilim zabıtayi arayın vs gibi şeyler okudum dün bikac kişi yazdi bana.Yani ara cnm ama zabıta bişi yapmıo
Yani bizim burda bişi yapmıolar en azndanNebilim zabıtayi arayın vs gibi şeyler okudum dün bikac kişi yazdi bana.
Günaydın canımKdvsi benden
Herkese karışmasn söyleyn ona
Valla mantklı geldi bana..
Onuda geçtm ben olsam şimdie karakolluktum zaten
Günaydn jennam
Günaydn ablaaa
Günaydn minnoşşş
Cok geçmiş olsn
Günaydn abla
Yok canım hissetmedim. İyi olmanıza sevindimAllah razı olsun canım gece bi salladı şükür sıkıntı olmadı Allah beterinden esirgesin sizin oralarda hissedildi mi ?