- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benden basla deyno totoma totoma vur islerim bitmedi hala benjmEn büyük benim şuan burada, döverim yaramazlık yapanı
Ben sakinim canım, ne olduğunu çözmeye çalışıyorum. Neden bana patlanıldığını anlayamadım sadecesakin ol yasminim kizlar ikinizde sakin olurmusunuz
Hanım abla var yaEn büyük benim mi dedim ben şimdi
Niye benden büyük birisi yok ki
Sabah erken gel, HanimKelesimiGetir seni kendine getirirEn büyük benim mi dedim ben şimdi
Niye benden büyük birisi yok ki
O sabahları oluyor genelde.Hanım abla var ya
Oo orda beni mühendis sanan vardı agsjksssenin actigin bir konuda sormuslardi sanki :)
hemen soyle indiyoruSabah erken gel, HanimKelesimiGetir seni kendine getirir
Bana diyorlar ve sen benden büyüksünO sabahları oluyor genelde.
Hem bana kimse abla demiyor ki, yaşasın gencim ben
Sizi söyleyeceğim kadına yaşlı dedinizSabah erken gel, HanimKelesimiGetir seni kendine getirir
Nenemiz olurSizi söyleyeceğim kadına yaşlı dediniz
o zaman nevo hanimcim bundan sonra deynep ablamdir haberin olaBana diyorlar ve sen benden büyüksün
Özel hayatta diyen var da burada yokBana diyorlar ve sen benden büyüksün
Deyno ya ne olduo zaman nevo hanimcim bundan sonra deynep ablamdir haberin ola
Yaşı senden büyük, tabi ki ablamız.Sizi söyleyeceğim kadına yaşlı dediniz
Kaynanana ne oldu kiMesajlarından bakayım sen yat canım.deynepnaz ablacim ben kaciyorum herkes Allah a emaet olsun kaynanam icin de dua edin olur mu ..ne olursa olsun insan olarak dusununce uzuluyorum suan hic bir hasta o yolda eglenmesin ben gider
suan bilinci kapali yogun bakimda haber bekliyoruz aksam uzeri aniden fenalasmis yineKaynanana ne oldu kiMesajlarından bakayım sen yat canım.
DilememYaşı senden büyük, tabi ki ablamız.
Dilersen sana da abla diyelim, sende bizden büyüksün
Allah hepinizin yardımcısı olsun canımsuan bilinci kapali yogun bakimda haber bekliyoruz aksam uzeri aniden fenalasmis yine
2 kez ffelc gecirdi pihti atiyor surekli beyinde