- 22 Temmuz 2017
- 44.527
- 132.067
- 598
Tekirdağlı akrabamız yok, ne yapalım canım. Millete duyuralım, belki oy gelir.O nasıl oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekirdağlı akrabamız yok, ne yapalım canım. Millete duyuralım, belki oy gelir.O nasıl oluyor
Yes, it is a pensılVat is dis
Ben gene anlamadımTekirdağlı akrabamız yok, ne yapalım canım. Millete duyuralım, belki oy gelir.
Ohhhhhh yeeeaahhhh,veri gud veri veri bitufulYes, it is a pensıl
Buraya üye olan varsa olur.Tekirdağlı akrabamız yok, ne yapalım canım. Millete duyuralım, belki oy gelir.
Sosyal medyadan oy isteyelim kk da yarışma var oy verin diye denmek istenmişBen gene anlamadım
Oy yükseltmekten bahsetmediniz mi, biri öyle yapmamış mı?Ben gene anlamadım
Reels videosu mu çekelimOna gerek yok, sosyal medyada drama yapalım, belki oy gelir
AlternatifBuraya üye olan varsa olur.
Stalk mu dedikodu mu ????Oy yükseltmekten bahsetmediniz mi, biri öyle yapmamış mı?
Alternatif şike sunuyorum yahu, takılmayın.
Konuya bodoslama daldım diye anlamadınız sanırım.
Çok şükür, sülalem rahat canım.Buraya üye olan varsa olur.
Daha önce yapılmıştı ondan bahsediyorStalk mu dedikodu mu ????
Ne???Stalk mu dedikodu mu ????
Senin gibi cici birine hiç yakışmıyor böyle şeyler, ağzına biber sürerim seninOy yükseltmekten bahsetmediniz mi, biri öyle yapmamış mı?
Heeeee jeton malesefSosyal medyadan oy isteyelim kk da yarışma var oy verin diye denmek istenmiş
Anlarsın
5 senedir yapmadım öyle bir şey, çok şükür Deynep’im. Kalabalık sülaleyim, herkes de KK da olduğumu biliyor, yine de yapmadım.Senin gibi cici birine hiç yakışmıyor böyle şeyler, ağzına biber sürerim senin
Anlamadım, aç biraz??Anlarsın
Ayy yaso beybisi ne bilim bazen anlamiyor ben Fransız köşeli jetonuOy yükseltmekten bahsetmediniz mi, biri öyle yapmamış mı?