- 22 Temmuz 2017
- 44.527
- 132.067
- 598
Abim de seninle yaşıt, bir daha düşün istersen Deynep’imDilemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abim de seninle yaşıt, bir daha düşün istersen Deynep’imDilemem
Üzgün olma kendini donanımlı hale getirebilirsin ki bence boş biri değilsinOo orda beni mühendis sanan vardı agsjkss
Ortaokul mezunu ben üzgün
Banada özelde pek yokÖzel hayatta diyen var da burada yok
Deyno ya ne oldu
Ben bugün yeterince abla lafı dozumu aldım sağolsunlar. Yine de diyebilirler.Banada özelde pek yok
Değişmiyor, yanlış olana nasipmiş.oyumu kullandım ama yanlış oy verdim değişiyormu? 1 tanesi hatalı oldu
Eşin de abinle yaşıt olsa Ona da mı abi diyeceksinAbim de seninle yaşıt, bir daha düşün istersen Deynep’im
Maalesef değişmiyor.oyumu kullandım ama yanlış oy verdim değişiyormu? 1 tanesi hatalı oldu
Hep adımla hitap ederler hatta aynı yaşta olduğum arkadaşlara abla derlerBen bugün yeterince abla lafı dozumu aldım sağolsunlar. Yine de diyebilirler.
Ona da adıyla seslenmiyorum, abimden de küçük zaten.Eşin de abinle yaşıt olsa Ona da mı abi diyeceksin
Yaşıtların mı?Hep adımla hitap ederler hatta aynı yaşta olduğum arkadaşlara abla derler
Maalesef değişemiyorsunuz
İlk zamanlar vardı oy değiştirme. Böyle daha iyi. Önceden oy kullanmadan önce herkesin oy sayısı da görünüyordu, şimdi oy verilince görünüyor, böyle daha iyi. Mesela bakılıyordu önceden fazla oy alan taraftare oy veriliyordu genelde. 1.olmasa da herkesin oy alma ihtiyacı var, moral oluyor oy aldıkçaDeğişmiyor, yanlış olana nasipmiş.
Yok yok 30 yaşlarında arkadaşlarım bana demiyor ama benim yaşıt diğer arkadaşa abla diyorlarYaşıtların mı?
Bu garip işte, sende onlara abla de elticim.
İşte 10 yıldır seneye seneye oturttukİlk zamanlar vardı oy değiştirme. Böyle daha iyi. Önceden oy kullanmadan önce herkesin oy sayısı da görünüyordu, şimdi oy verilince görünüyor, böyle daha iyi. Mesela bakılıyordu önceden fazla oy alan taraftare oy veriliyordu genelde. 1.olmasa da herkesin oy alma ihtiyacı var, moral oluyor oy aldıkça
Benden 5 yaş küçük abimin eşi de abla demiyor banaHep adımla hitap ederler hatta aynı yaşta olduğum arkadaşlara abla derler
Yaşıtıma neden abla diyeyim ki, küçülsünler de cebime girsinlerYok yok 30 yaşlarında arkadaşlarım bana demiyor ama benim yaşıt diğer arkadaşa abla diyorlar
Gerek yokBenden 5 yaş küçük abimin eşi de abla demiyor bana
Bak içerledim, abimin eşi benden 3 yaş küçük. O da bana abla demiyor.Benden 5 yaş küçük abimin eşi de abla demiyor bana