• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Vallahi evden çıkmak insanı çok yoruyor, hele birde lodos vardı bugün, kafa tutması gayet normal.🥹
Üst giy çıkar yorucu oluyor. Birde hep farklı ortamlar oldu. Her seferinde farklı kıyafet🤣
Burada hava sıcaktı.

Üst giy çıkar yorucu oluyor. Birde hep farklı ortamlar oldu. Her seferinde farklı kıyafet🤣
Burada hava sıcaktı.
Ayyy, çamaşır işi de üstüne gelmiş sende. 😒
Bugün burası da sıcaktı ama arada yağıp ve esip durdu. 🙂

Hastane işlerini erteledin, herşeyi boşversen şu hastane işini halletsin keşke
Belki patlamayı bekliyorumdur😁
Çocukları ne yapacağım 🤷
Kızlar sabah 8 de kursa ya da okula gidiyorlar akşam 6-7 bazen 8 gibi geliyorlar. Oğlan var. Kızlar orada kalıyor orası için ev için sürekli yemek yapıyorum. Çocuklarımın sınav senesi🤷
Ben bu dünyada kendimi yok saymışım🤷

Belki patlamayı bekliyorumdur😁
Çocukları ne yapacağım 🤷
Kızlar sabah 8 de kursa ya da okula gidiyorlar akşam 6-7 bazen 8 gibi geliyorlar. Oğlan var. Kızlar orada kalıyor orası için ev için sürekli yemek yapıyorum. Çocuklarımın sınav senesi🤷
Ben bu dünyada kendimi yok saymışım🤷
Bir çocuğa yetişemeyen ben:KK45:
Büyüdükçe daha kolay olmuyo muydu:confused:
Daha da mı zor olacak

Bir çocuğa yetişemeyen ben:KK45:
Büyüdükçe daha kolay olmuyo muydu:confused:
Daha da mı zor olacak
Katlanıyor canım 🤷
Şöyle düşün bebekken bir kase çorba ile karnını doyurursun. Şimdi yetişkin senin kadar yiyor. Tabi tencereler büyüdü. Bebekken ya da küçükken kıyafetler küçük bir makine yıkarsın büyüyünce haftada 3-4 çamaşır yıkanıyor. İlgili veliysen ödevler, etkinlikler bitmez🤷Maddiyatın muhteşem ötesi değilse beslenmeyi sen hazırlamalısın. Bir tost 18 lira🤷Offf bunlar minik detaylar🤷
Bak eşim üç gündür köyde🤷Kızlar sabah kursa gitti. Oğlan okuldan geldi.Tabi okuldan ben alıyorum. Sonra onuda başka kursa bırakıp ben kursa gittim. Benim kurs uzak onların eve yakın. Kızlar oğlanı alıp eve gelecekler. Ama aklım hep onlarda kaç yazdım, kaç aradım. Eve gittiniz mi? Yemek hazır olmalı tabi😁
Dışarıda olmaları daha zor🤷

Katlanıyor canım 🤷
Şöyle düşün bebekken bir kase çorba ile karnını doyurursun. Şimdi yetişkin senin kadar yiyor. Tabi tencereler büyüdü. Bebekken ya da küçükken kıyafetler küçük bir makine yıkarsın büyüyünce haftada 3-4 çamaşır yıkanıyor. İlgili veliysen ödevler, etkinlikler bitmez🤷Maddiyatın muhteşem ötesi değilse beslenmeyi sen hazırlamalısın. Bir tost 18 lira🤷Offf bunlar minik detaylar🤷
Bak eşim üç gündür köyde🤷Kızlar sabah kursa gitti. Oğlan okuldan geldi.Tabi okuldan ben alıyorum. Sonra onuda başka kursa bırakıp ben kursa gittim. Benim kurs uzak onların eve yakın. Kızlar oğlanı alıp eve gelecekler. Ama aklım hep onlarda kaç yazdım, kaç aradım. Eve gittiniz mi? Yemek hazır olmalı tabi😁
Dışarıda olmaları daha zor🤷
:olamaz:
Ne diyeyim Allah sağlık sıhhat ve güç versin hepimize
Gerisi hallolur gider
Yalnız ben yazdıklarını okurken yaşlandım:KK70:
Sen bence çok iyi genç kalmışsın:KK37:

Back