Kimse yapmıyor uzun zamandır zaten5 senedir yapmadım öyle bir şey, çok şükür Deynep’im. Kalabalık sülaleyim, herkes de KK da olduğumu biliyor, yine de yapmadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse yapmıyor uzun zamandır zaten5 senedir yapmadım öyle bir şey, çok şükür Deynep’im. Kalabalık sülaleyim, herkes de KK da olduğumu biliyor, yine de yapmadım.
Vaktime yazıkAnlamadım, aç biraz??
Yapılmasın zaten, az çok herkesin emeği var.Kimse yapmıyor uzun zamandır zaten
Benimle bir derdin mi var, neden böyle soru sordun gerçekten anlamadım?Vaktime yazık
Kul hakkı bir nevi. Ben profillerde, diğer konularda da bahsedilmemesi düşüncesindeyim. Mesela başka konuda bahsediyorsun yarışmadan, arkadaşın da ayıp olmasın diye oy veriyor. Belki beğendiği başka tarif. Hadi bu konuda herkes yarışmacı bu konuda şakalaşma olur. Seneler önce olmuştu buna benzer şeyler.5 senedir yapmadım öyle bir şey, çok şükür Deynep’im. Kalabalık sülaleyim, herkes de KK da olduğumu biliyor, yine de yapmadım.
senin actigin bir konuda sormuslardi sanki :)Aaa ben ilk defa gördüm
İlk mesajda yazıyor artık.Kul hakkı bir nevi. Ben profillerde, diğer konularda da bahsedilmemesi düşüncesindeyim. Mesela başka konuda bahsediyorsun yarışmadan, arkadaşın da ayıp olmasın diye oy veriyor. Belki beğendiği başka tarif. Hadi bu konuda herkes yarışmacı bu konuda şakalaşma olur. Seneler önce olmuştu buna benzer şeyler.
Kazen adamın gözünün yaşına bakmazKimse yapmıyor uzun zamandır zaten
Aynı düşüncedeyim Deynep’imKul hakkı bir nevi. Ben profillerde, diğer konularda da bahsedilmemesi düşüncesindeyim. Mesela başka konuda bahsediyorsun yarışmadan, arkadaşın da ayıp olmasın diye oy veriyor. Belki beğendiği başka tarif. Hadi bu konuda herkes yarışmacı bu konuda şakalaşma olur. Seneler önce olmuştu buna benzer şeyler.
Yarın geçsin kimsenin tadı kaçmasın iliklerine kadar hissettirerek anlatacam ben sana rahat olBenimle bir derdin mi var, neden böyle soru sordun gerçekten anlamadım?
ben ona da katilamicam sanirimOnu bunu boşver in de yöresel tarifleri düşündünüz mü
Bak ben aynı olayı çok kısa süre önce yaşadım daha dün gibi dejavu gibiOnu bunu boşver in de yöresel tarifleri düşündünüz mü
İliklerime mi, ne saçmalıyorsun allasen?Yarın geçsin kimsenin tadı kaçmasın iliklerine kadar hissettirerek anlatacam ben sana rahat ol
Aklımda bir tarif var kabul edilirse katılacağım.Onu bunu boşver in de yöresel tarifleri düşündünüz mü
sakin ol yasminim kizlar ikinizde sakin olurmusunuzİliklerime mi, ne saçmalıyorsun allasen?
Ben rahatım zaten, benimle bir derdiniz var ama İnan umurumda değil!!!
ama o da cok guzelAklımda bir tarif var kabul edilirse katılacağım.
Benim zayıf olduğum bir alan dün araştırırken Çılbır a kadar düştüm
Aynen kabul edilir mi acabaama o da cok guzel