Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu öğreneceksinO zaman zor
Ben kendimi bile çekmiyorum
Biz anladık seni kuzu, effffsaaaaannnneeeeeBi gün anlayacaklar ama ben gitmiş olacağım
Durun yaa nereye daha yeni başlıyoruzO zaman zor
Ben kendimi bile çekmiyorum
Bi gün anlayacaklar ama ben gitmiş olacağım
Bu da güzel fikirmiş gerçi hepsi şu şapkadan güzeldir. Kazen abimiz zibilyon alternatif deneyip bunu seçtiEh ahsjdnd
Bıçak çatal olaydı daha güzel olurdu
Ama kuzuumm napim yaşın küçük yaaa mincirasim geliyor minnak diyorumBurda herkes bana minnoş, minnak diyor ahsjs
Beni gören arkadaşlar harbiden minikmişsin dediler ahsjsjs hemde hepsi
BebeyimsiinBiz anladık seni kuzu, effffsaaaaannnneeeee
Isteeeeee canım nevoşum yine yaptı yapacağını beni hepinizden cok seviyooo galiba
Biraz heyecan şeysiBu nevres kim
Blöf yaptım yav ben gider miyim Topiğin başına püsküllü bela olmaya geldim ajahasjaDurun yaa nereye daha yeni başlıyoruz
Oy sayısına tıklayınca üyeleri de çoğaltsın o zamanIsteeeeee canım nevoşum yine yaptı yapacağını beni hepinizden cok seviyooo galiba
Onu kazen bile yapamazOy sayısına tıklayınca üyeleri de çoğaltsın o zaman
Eşşek kadar oldumAma kuzuumm napim yaşın küçük yaaa mincirasim geliyor minnak diyorum
O kadar yorulmasın nazocum günahOy sayısına tıklayınca üyeleri de çoğaltsın o zaman
Bebeyimsiin
Sıpa seniEşşek kadar oldum
Ona gerek yok, sosyal medyada drama yapalım, belki oy gelirOy sayısına tıklayınca üyeleri de çoğaltsın o zaman
O nasıl oluyorOna gerek yok, sosyal medyada drama yapalım, belki oy gelir
Vat is disOna gerek yok, sosyal medyada drama yapalım, belki oy gelir