Ben koymadımKalibimi buldum, kilere koymuşlar ama neden koymuslar ki diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben koymadımKalibimi buldum, kilere koymuşlar ama neden koymuslar ki diyo
En sevdiğim şey sürpriz yapmakYa dünde joyz soyledı ama inanamıyorum cunkü nevos sürpriz yapmayı sever
Retronun işi buBen koymadım
Senin sürpriz yaptığın yerde gül biter bebeiimmmmEn sevdiğim şey sürpriz yapmak
Bilmem mi nevoşumEn sevdiğim şey sürpriz yapmak
Sosyal'im ahhh kimse bunu bilmiyorSenin sürpriz yaptığın yerde gül biter bebeiimmmm
Ben miiii diğerlerinin yanlarından geçer bir halim varmı bonusum ama teşekkürler kalbim oksandiSen margırıt bi de Blue_Peri imza atar gibi tarzınız var
Tercüme için teşekkür ederim sosyalim nasilsinKalibimi buldum, kilere koymuşlar ama neden koymuslar ki diyo
Hahaha ay dedim ya kalabalıkta nereye koydular bulamadım diye. 2 gündür iç dış her yeri temizlerken gördüm ki kilere koymuslar.Ben koymadım
Kalıbını mı ben kalbini anladımTercüme için teşekkür ederim sosyalim nasilsin
Hahaha ay dedim ya kalabalıkta nereye koydular bulamadım diye. 2 gündür iç dış her yeri temizlerken gördüm ki kilere koymuslar.
Bildirimde ne olduğu yazıyorNevoş bildirimi hamilelere göndermeyin, Allah korusun canları pasta çekebilir. Bu vebalin altından nasıl kalkarız soğğğra Nevreste
Kalıbını mı ben kalbini anladım
Nasip diyelim
Hay Allah, doğru ya!Bildirimde ne olduğu yazıyor
Aynen oyle zaten ben sonlara alışkınım yukarı çıkarsam kalp krizi falan geçiririm Allah korusunNasip diyelim
Bu sefer sunum iyi olmuşAynen oyle zaten ben sonlara alışkınım yukarı çıkarsam kalp krizi falan geçiririm Allah korusun