• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Tesekkur ederim 😁 peki cizgili masadaki fotoğraf daha parlak değil miydi, bunu koymuşsun ya merak ettim bu içlerinden en güzel duranı miydi?
Ama ben ekliyorum isteyenin görseli değişiyorum. Bunu hep söylüyorum.

Ama ben ekliyorum isteyenin görseli değişiyorum. Bunu hep söylüyorum.
Ay ben de sürekli girmiyorum ya kaçırıyorum hep 🤭 anca etiketle dua gruplarindayim neyse şu bir kaç haftayı da atlatıyım sonra rahatlarım o zaman kaçırmam inşallah. Özledim ya buranın kahkahalı sohbetini

Ay ben de sürekli girmiyorum ya kaçırıyorum hep 🤭 anca etiketle dua gruplarindayim neyse şu bir kaç haftayı da atlatıyım sonra rahatlarım o zaman kaçırmam inşallah. Özledim ya buranın kahkahalı sohbetini
Şimdi değişelim hangisi at özelden.

İnsan başkasının tarifinde en güzel duranı farkediyor da kendi tarifinde kafa karışıklığı olabiliyor🤔
Bir de telefonla bilgisayar çok farklı gösteriyor bence. Bilgisayarda her sey daha net ekran büyük olduğu için ben telefondan girince hepsi güzel geliyor :D :D

Tercüme için teşekkür ederim sosyalim 🥰 nasilsin

Hahaha :KK70: :KK70: ay dedim ya kalabalıkta nereye koydular bulamadım diye. 2 gündür iç dış her yeri temizlerken gördüm ki kilere koymuslar.
İyiyim kuzucum sen nasılsın 🥰🤩🍒😘

Back