- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
- 128
GünaydınnnGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınnnGünaydın
Beklediğimiz gibi.Günaydııınnnnn henüz oy kullanamadim..heyecan şeyyyyssiiiii...
Nasıl gidiyor oylama
Benimki şuan çok kolay mesela. Hiç zorlanmıyorum geliyorum 0 gidiyorum 0Neyse en azından oylama sırasında kendimi bulmam kolay olacak bu ay.
Yayla çorbası gibi olmasınBenimki şuan çok kolay mesela. Hiç zorlanmıyorum geliyorum 0 gidiyorum 0
Evet ona şaşırmadım desem yalan değilBenimki şuan çok kolay mesela. Hiç zorlanmıyorum geliyorum 0 gidiyorum 0
Senin tarif çoğundan daha cazip geliyor bana. Görüntü de güzel. Çok gidip geldim oy kullanırken. Sen yine sonradan açılırsın.Benimki şuan çok kolay mesela. Hiç zorlanmıyorum geliyorum 0 gidiyorum 0
İmkansızYayla çorbası gibi olmasın
Teşekkür ederim canımEvet ona şaşırmadım desem yalan değil
Bence çok güzel görünüyo
Sanmıyorum ama teşekkür ederimSenin tarif çoğundan daha cazip geliyor bana. Görüntü de güzel. Çok gidip geldim oy kullanırken. Sen yine sonradan açılırsın.
Benim ilk tercihim Mono Latte pastaydı. Sonradan değiştirdim.Teşekkür ederim canım
Aslında Profiterollü yaş pasta almıştım fakat bu kadar pasta konusunda yetenekli hanımın arasından sıyrılamam diye bu tarifi tercih ettim
Sanmıyorum ama teşekkür ederim
Beklediğimiz gibi.
SonuncusunGünaydııınnnnn henüz oy kullanamadim..heyecan şeyyyyssiiiii...
Nasıl gidiyor oylama
Sonuncusun
SenceGünaydııınnnnn henüz oy kullanamadim..heyecan şeyyyyssiiiii...
Nasıl gidiyor oylama
GünaydınnnGunaydin kizlar
Bana oy verdiysen iyi gidiyordur sonuncusun diyollaaaa
İste mor yapaydin iyidi kismet artik bos ver
O kadar da pembe yaptım