Ben pcden ekleyip sonra telden bakıyorum.Bir de telefonla bilgisayar çok farklı gösteriyor bence. Bilgisayarda her sey daha net ekran büyük olduğu için ben telefondan girince hepsi güzel geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pcden ekleyip sonra telden bakıyorum.Bir de telefonla bilgisayar çok farklı gösteriyor bence. Bilgisayarda her sey daha net ekran büyük olduğu için ben telefondan girince hepsi güzel geliyor
Kıız üzülüyorum hee keşke birden fazla kişi kazansaKeşke benim de olmasaydı
Keşke benim de olmasaydı
Ben de yorgun bitkin. Büyük okula gitti 3. Gün hastalandı 1 bucuk haftadır evde hastalık var üstüne dedem vefat etti cenaze işi v.s... Bir de problemli insanlar var hala onlarla uğraşıyoruz.İyiyim kuzucum sen nasılsın
Bu tarif 1. Olursa bir hediye de bizzat benden sana hahahahaZaten birinci olursa hediye benim
Seninki kadınlar kulübü pasta mi ?Bu tarif 1. Olursa bir hediye de bizzat benden sana hahahaha
Ya konu açılınca ek yaparsa mesela sen mercimek köftesi yaptın, Nevoş yoğurtlu mezeler diye konu açarsaBen mezelerimi yapıp fotograflayayım bari sonra bu tarifleri kapan olursa fururum
Tamam ciddiyimTamam adresimi özelden atıyorum
Son istediğini mi vercenKimsenin ilk istediğini vermezsem görürsünüz
İlk istediklerine yok diyeceğim beraber sunumda isterim. Zaten oylamada beraber sunum isteyeceğimYa konu açılınca ek yaparsa mesela sen mercimek köftesi yaptın, Nevoş yoğurtlu mezeler diye konu açarsa
Kategoriyi değiştirebilirim meselaSon istediğini mi vercen
En güzelinin benim oldugunu düşünmen beni bi mutlu etmedi değil şimdiSeninki kadınlar kulübü pasta mi ?
Napim mercimek köftesi yemiş olurumYa konu açılınca ek yaparsa mesela sen mercimek köftesi yaptın, Nevoş yoğurtlu mezeler diye konu açarsa
Yok o kadarını yapmazsınKategoriyi değiştirebilirim mesela