- 28 Haziran 2011
- 61.355
- 154.260
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni prooo seniiBana oy verdiysen iyi gidiyordur sonuncusun diyollaaaa
Ya dünde joyz soyledı ama inanamıyorum cunkü nevos sürpriz yapmayı severMeze yapacağız biliyorsun değil mi? Belki bebelerden dolayı kaçırmışsındır.
Duygularımızla oynamaz o ya.Ya dünde joyz soyledı ama inanamıyorum cunkü nevos sürpriz yapmayı sever
Surpruz yok bam bam bam merviskoYa dünde joyz soyledı ama inanamıyorum cunkü nevos sürpriz yapmayı sever
Diyorsuuuun tam mezelere calısırız hoop yöresel derse oynarız buralarda margiDuygularımızla oynamaz o ya.
Valla bi oyum sanaydı nesliiii, 0 oyla kalma diye iyilik yapayım sana dedimBana oy verdiysen iyi gidiyordur sonuncusun diyollaaaa
Hadi bakalım sosyalimm zaten mezeler benım için basladı sayılırSurpruz yok bam bam bam mervisko
Sen bana oy vermissin seni yerimmmmmSurpruz yok bam bam bam mervisko
Seni hınzır napiyon geneHadi bakalım sosyalimm zaten mezeler benım için basladı sayılır
Düşünce olarak yani sosyalimmSeni hınzır napiyon gene
Sapşik yaaaaa bebeklerim napiyoDüşünce olarak yani sosyalimm
İyiler şükür şimdi 1. Gündüz uykularına yattı minik koalalarSap
Sapşik yaaaaa bebeklerim napiyo
İyiler şükür şimdi 1. Gündüz uykularına yattı minik koalalar
Bizde seni öpüyoruz sosyal teyzemiiizAllahım totişleriii yirimmm mis kokulu sapsikler yaaa
Çok mu tatlısınız acaba merviskom ve bebeleriBizde seni öpüyoruz sosyal teyzemiiiz
AnlamadımNevreste kalibimi bundum kilere koymuslar... sebebi neydi ki
Kalibimi buldum, kilere koymuşlar ama neden koymuslar ki diyoAnlamadım