- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 133
- 31
Mercimek köftesini herkes biliyo ve yapabilir diye düşünüyorumFavayı bilen olmadığı içindir. Ben mesela favaya oy vermem bizim kültürümüze uygun değil. Kk da böyle işteBende Favayı beğenmenize şaşırdım mesela
Yeme sakın, bak döverimkimler geliyor sicak cay da var Eki Görüntüle 3133677
Aynen bilindik şeyler daha çok oy alıyor.Mercimek köftesini herkes biliyo ve yapabilir diye düşünüyorum
Herkes oy verirken farklı düşünüyo
Daha önce meze yarışmasına katılmak istediğimde bana tarif kalmamıştı yani ben geç yazmıştımO zaman bu ay fava sizde mutlaka bu kategoride olmalı
Hayır haber yokBen hiç bakla yemezdim biliyorsun, gebelikte ölüyordum bakla bakla diye. O dönem yemeye başlamıştım kuru baklayı da ve çok sevmiştim
@Elalis de güzel yapıyordu köftehor.
Elalis’den haber var mı, babasından sonra hiç gelmedi?
İnşallah canımDaha önce meze yarışmasına katılmak istediğimde bana tarif kalmamıştı yani ben geç yazmıştım
Kategori zamana göre elimden geldiğince yarışmalara katılmaya çalışıyorum.
Çok yoğun herhalde, kızı da görünmüyor.Hayır haber yok
En son ben aramıştım, buradan yazmıştım
Fava bizim kültürde de yok yazmayı unutmuşumFavayı bilen olmadığı içindir. Ben mesela favaya oy vermem bizim kültürümüze uygun değil. Kk da böyle işteBende Favayı beğenmenize şaşırdım mesela
Fava İzmirde çok sevilir bilinir, onsuz balık sofrasına oturmayız.Favayı bilen olmadığı içindir. Ben mesela favaya oy vermem bizim kültürümüze uygun değil. Kk da böyle işteBende Favayı beğenmenize şaşırdım mesela
HmmmFavayı bilen olmadığı içindir. Ben mesela favaya oy vermem bizim kültürümüze uygun değil. Kk da böyle işteBende Favayı beğenmenize şaşırdım mesela
Aferin sana, düğüne fazla bir şey kalmadı, dikkatyok yemedim besl3nme cunku
Doğrudur ben denk gelmedim.Çok yoğun herhalde, kızı da görünmüyor.
Aynı fikirdeyim. Mercimek köftesi ile kıyaslanamazFava İzmirde çok sevilir bilinir, onsuz balık sofrasına oturmayız.
Ama yine de mercimek köftesi fava kıyaslaması öz çorbası ve yuvalama kıyaslaması gibi
Ama mercimek köftesi öyledir herkes güzel yapamaz kıvamını tutturamaz.Hmmmfava tutturmasi zor bir tarif hatta MasterChef e bile konu oluyor ya..benim dikkatimi çekti..daha hiç denemedim...ama merak ediyorum
Yuvalama da aslında her zaman birinci olmuyor
Haklısın Yaso yuvalama bende de bir yara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?