• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
O kadar mı beceriksizmişim ki şok olunmuş?
Bir de, ben o yarışmayı aldığımda fava yarışmada yoktu.
1-2 sene sonra katıldı.🤔
Ama geçen yıl Rus salatası birinci oldu canım mercimek oy alması. Sen yapınca iyi oy almıştı🤗

Yarışmalar bittikten sonra herkes yemekler hakkında yorum yapıyor kaldı ki iki sene önceki yarışmayı kast etmişim. Bu forumda her zaman yemek konuşuluyor.
Canınızı sıkmanızı gerektiren bir şey yazmadım nitekim önceki mesajımda belirttim.

Verdiğiniz tepki bana fazla geldi.:KK64:
O zaman bu ay fava sizde mutlaka bu kategoride olmalı🤗🥰

Telefondan giriş yapanları yazanları ciddi tebrik ediyorum çok zor geliyor bana internet gitti kıymetini bileyim
ben sabah tabletten girdim yazamadim birde gibegim deydikce ekran fotosu aldi ciktim :D

Ama geçen yıl Rus salatası birinci oldu canım mercimek oy alması. Sen yapınca iyi oy almıştı🤗
Doğrudur canım, oylamada bende favaya oy vermiştim sevdiğim için. Ama oy almayacağını ve fazla bilinmeyen bir tarif olduğunu biliyorum.

Doğrudur canım, oylamada bende favaya oy vermiştim sevdiğim için. Ama oy almayacağını ve fazla bilinmeyen bir tarif olduğunu biliyorum.
Bizde hiç yapılmaz hiçte ilgimi çekmedi😁

Bizde hiç yapılmaz hiçte ilgimi çekmedi😁
Ben hiç bakla yemezdim biliyorsun, gebelikte ölüyordum bakla bakla diye. O dönem yemeye başlamıştım kuru baklayı da ve çok sevmiştim😍
Elalis Elalis de güzel yapıyordu köftehor.😑

Elalis’den haber var mı, babasından sonra hiç gelmedi?😣

kimler geliyor sicak cay da var
16638380762185683194472298902500.jpg

Back