Ama geçen yıl Rus salatası birinci oldu canım mercimek oy alması. Sen yapınca iyi oy almıştıO kadar mı beceriksizmişim ki şok olunmuş?
Bir de, ben o yarışmayı aldığımda fava yarışmada yoktu.
1-2 sene sonra katıldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama geçen yıl Rus salatası birinci oldu canım mercimek oy alması. Sen yapınca iyi oy almıştıO kadar mı beceriksizmişim ki şok olunmuş?
Bir de, ben o yarışmayı aldığımda fava yarışmada yoktu.
1-2 sene sonra katıldı.
Demek ki ben iyi yapamamışımAma geçen yıl Rus salatası birinci oldu canım mercimek oy alması. Sen yapınca iyi oy almıştı
O zaman bu ay fava sizde mutlaka bu kategoride olmalıYarışmalar bittikten sonra herkes yemekler hakkında yorum yapıyor kaldı ki iki sene önceki yarışmayı kast etmişim. Bu forumda her zaman yemek konuşuluyor.
Canınızı sıkmanızı gerektiren bir şey yazmadım nitekim önceki mesajımda belirttim.
Verdiğiniz tepki bana fazla geldi.
yok evden meze satısı yaoiyordu bildigim kadariylaKimin yaptığını hatırlamıyorum sadece hele bilmem kaç sene mezecide çalıştım filan demişti sanırım.
Aynen sen yapamamışsınDemek ki ben iyi yapamamışım
Şimdi olsa acımamAynen sen yapamamışsın
Kısırı yapanda yapamamış birinci olamadı
Eşinin dükkanı için meze yapıyordu.Kimin yaptığını hatırlamıyorum sadece hele bilmem kaç sene mezecide çalıştım filan demişti sanırım.
Kadın mezeci sunumcu olunca her yaptığı nokta atışı oluyorduEşinin dükkanı için meze yapıyordu.
Bence bu sefer yine farklı bir tarif alabilirŞimdi olsa acımam
O dönem sunumda kimsede iyi değildiKadın mezeci sunumcu olunca her yaptığı nokta atışı oluyordu
Doğru ayrıntı vermeye çekiniyorumBence bu sefer yine farklı bir tarif alabilir
ben sabah tabletten girdim yazamadim birde gibegim deydikce ekran fotosu aldi ciktimTelefondan giriş yapanları yazanları ciddi tebrik ediyorum çok zor geliyor bana internet gitti kıymetini bileyim
Şimdi öyle değil ıphone si olanlar zaten 4-0 önde başlıyorO dönem sunumda kimsede iyi değildi
Doğrudur canım, oylamada bende favaya oy vermiştim sevdiğim için. Ama oy almayacağını ve fazla bilinmeyen bir tarif olduğunu biliyorum.Ama geçen yıl Rus salatası birinci oldu canım mercimek oy alması. Sen yapınca iyi oy almıştı
Bizim yok yaniŞimdi öyle değil ıphone si olanlar zaten 4-0 önde başlıyor
Bizde hiç yapılmaz hiçte ilgimi çekmediDoğrudur canım, oylamada bende favaya oy vermiştim sevdiğim için. Ama oy almayacağını ve fazla bilinmeyen bir tarif olduğunu biliyorum.
Keşke olsaydı ama zorBizim yok yani
Ben hiç bakla yemezdim biliyorsun, gebelikte ölüyordum bakla bakla diye. O dönem yemeye başlamıştım kuru baklayı da ve çok sevmiştimBizde hiç yapılmaz hiçte ilgimi çekmedi
Şimdi öyle değil ıphone si olanlar zaten 4-0 önde başlıyor