• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
İşte, konu bu. İllâ emek kazanmıyor.
Ben o an canımı hangi tarif çektirdi ise, iştahım hangisine kabardı ise ona oyumu veriyorum.🤷🏻‍♀️
Benim için sunum, görsel ve damak tadı önemli🤗🤩
Gerçi benim kriterler farklı oluyor. Ama içimden gelerek versem bu şekilde😁

Fava İzmirde çok sevilir bilinir, onsuz balık sofrasına oturmayız. 😋
Ama yine de mercimek köftesi fava kıyaslaması öz çorbası ve yuvalama kıyaslaması gibi 😁
Aslında fava VS mercimek köftesi kıyaslaması yapmamıştım
Yanlış anlaşıldımm:KK48:

Ama mercimek köftesi öyledir herkes güzel yapamaz kıvamını tutturamaz.
Zevkler ve damak tadı diyelim🤗
Onu yapan arkadaş zaten meze satışı yapıyordu.
Evet evet bana en çok gelen siparislerdendir mercimek köftesi ve tabiki yaprak sarma
🤣Dediğiniz gibi zevkler..ama burada bunları anlatin siz biraz ona göre seçeyim ben tarif 🤭🤭🙈 tutturamiyorum genelde

O yaptı birinci olmadı labne deydi galiba🤦Labne de iki defa yapıldı ve birinci olmadı🤷
Hiç bir tarifin birincilik garantisi yok demek ki ki Yasminin yuvalamasını gördüm güzeldi 🤔
İşte o an kim neye yükseliyor, diğer tarifler nasıl bilemiyoruz 😁

Evet evet bana en çok gelen siparislerdendir mercimek köftesi ve tabiki yaprak sarma
🤣Dediğiniz gibi zevkler..ama burada bunları anlatin siz biraz ona göre seçeyim ben tarif 🤭🤭🙈 tutturamiyorum genelde
Bilinen ve çok sevilen tariflerden seçin👍🏼
Oy kapasitesi daha çok oluyor, sunumda da patlarsa garanti gibi oluyor.😉

O zaman en çok istenen şeylerden yürümen lazım😁
Birde link attım geçmiş yıllarda en çok hangileri oy almış onlara bakmak lazım. Gerçi sunumla her tarif patlatılabilir.

Hiç bir tarifin birincilik garantisi yok demek ki ki Yasminin yuvalamasını gördüm güzeldi 🤔
İşte o an kim neye yükseliyor, diğer tarifler nasıl bilemiyoruz 😁
Ben bunu hep söylüyorum ama kimse inanmıyor🤷Geçen ayda gördük, bu ay yine göreceğiz😁

Neden Fava varken mercimek köftesinin birinciliğine şok olmamalısın onun kritiğini yapıyoruz işte biz de 😁

İşte ses, mimik olmayınca yanlış anlaşılabilir. Bende bazen acaba sert mi oldu, saçma mı oldu, anlaşıldı mı diye tedirgin oluyorum.

Neden Fava varken mercimek köftesinin birinciliğine şok olmamalısın onun kritiğini yapıyoruz işte biz de 😁
Geçen yıl daha çok şaşırmıştık😁Demek illa mercimek köftesi, kısır, patates salatası, makarna salatası alır dememeliyiz.

Back