• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Fava İzmirde çok sevilir bilinir, onsuz balık sofrasına oturmayız. 😋
Ama yine de mercimek köftesi fava kıyaslaması öz çorbası ve yuvalama kıyaslaması gibi 😁
Aslında fava VS mercimek köftesi kıyaslaması yapmamıştım
Yanlış anlaşıldımm:KK48:

Ama mercimek köftesi öyledir herkes güzel yapamaz kıvamını tutturamaz.
Zevkler ve damak tadı diyelim🤗
Onu yapan arkadaş zaten meze satışı yapıyordu.
Evet evet bana en çok gelen siparislerdendir mercimek köftesi ve tabiki yaprak sarma
🤣Dediğiniz gibi zevkler..ama burada bunları anlatin siz biraz ona göre seçeyim ben tarif 🤭🤭🙈 tutturamiyorum genelde

O yaptı birinci olmadı labne deydi galiba🤦Labne de iki defa yapıldı ve birinci olmadı🤷
Hiç bir tarifin birincilik garantisi yok demek ki ki Yasminin yuvalamasını gördüm güzeldi 🤔
İşte o an kim neye yükseliyor, diğer tarifler nasıl bilemiyoruz 😁

Evet evet bana en çok gelen siparislerdendir mercimek köftesi ve tabiki yaprak sarma
🤣Dediğiniz gibi zevkler..ama burada bunları anlatin siz biraz ona göre seçeyim ben tarif 🤭🤭🙈 tutturamiyorum genelde
Bilinen ve çok sevilen tariflerden seçin👍🏼
Oy kapasitesi daha çok oluyor, sunumda da patlarsa garanti gibi oluyor.😉

O zaman en çok istenen şeylerden yürümen lazım😁
Birde link attım geçmiş yıllarda en çok hangileri oy almış onlara bakmak lazım. Gerçi sunumla her tarif patlatılabilir.

Back