- 22 Temmuz 2017
- 44.577
- 132.198
- 598
İşte, konu bu. İllâ emek kazanmıyor.Yuvalama da aslında her zaman birinci olmuyor
Ben o an canımı hangi tarif çektirdi ise, iştahım hangisine kabardı ise ona oyumu veriyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte, konu bu. İllâ emek kazanmıyor.Yuvalama da aslında her zaman birinci olmuyor
Benim için sunum, görsel ve damak tadı önemliİşte, konu bu. İllâ emek kazanmıyor.
Ben o an canımı hangi tarif çektirdi ise, iştahım hangisine kabardı ise ona oyumu veriyorum.
Canım nasıl tatlı çekiyor anlatamam, tarifine tekrar bakmamak İçin direniyorum.Haklısın Yaso yuvalama bende de bir yara
Bizde ağlayan pasta var gelCanım nasıl tatlı çekiyor anlatamam, tarifine tekrar bakmamak İçin direniyorum.
Aslında fava VS mercimek köftesi kıyaslaması yapmamıştımFava İzmirde çok sevilir bilinir, onsuz balık sofrasına oturmayız.
Ama yine de mercimek köftesi fava kıyaslaması öz çorbası ve yuvalama kıyaslaması gibi
Evet evet bana en çok gelen siparislerdendir mercimek köftesi ve tabiki yaprak sarmaAma mercimek köftesi öyledir herkes güzel yapamaz kıvamını tutturamaz.
Zevkler ve damak tadı diyelim
Onu yapan arkadaş zaten meze satışı yapıyordu.
Vaaaav elinize sağlıkkimler geliyor sicak cay da var Eki Görüntüle 3133677
Regl olacağım derken oldum elticim, deliriyorum tatlı için. Aslında reglde aralıklı oruca ara vermek gerekiyor, dikkat ederek ara vereceğim.Bizde ağlayan pasta var gel
Hiç bir tarifin birincilik garantisi yok demek ki ki Yasminin yuvalamasını gördüm güzeldiO yaptı birinci olmadı labne deydi galibaLabne de iki defa yapıldı ve birinci olmadı
Bilinen ve çok sevilen tariflerden seçinEvet evet bana en çok gelen siparislerdendir mercimek köftesi ve tabiki yaprak sarma
Dediğiniz gibi zevkler..ama burada bunları anlatin siz biraz ona göre seçeyim ben tarif tutturamiyorum genelde
Bi parça bitter falan ye bariCanım nasıl tatlı çekiyor anlatamam, tarifine tekrar bakmamak İçin direniyorum.
İşin garibi beni hep meyveli çilekli tatlılar çeker bu dönemde. Arkadaşlar bilir, çilek reçeli kaşıklardım bu dönemdeBi parça bitter falan ye bari
Ama ben olsam beni de kesmezdi
O zaman en çok istenen şeylerden yürümen lazımEvet evet bana en çok gelen siparislerdendir mercimek köftesi ve tabiki yaprak sarma
Dediğiniz gibi zevkler..ama burada bunları anlatin siz biraz ona göre seçeyim ben tarif tutturamiyorum genelde
Ben bunu hep söylüyorum ama kimse inanmıyorGeçen ayda gördük, bu ay yine göreceğizHiç bir tarifin birincilik garantisi yok demek ki ki Yasminin yuvalamasını gördüm güzeldi
İşte o an kim neye yükseliyor, diğer tarifler nasıl bilemiyoruz
Neden Fava varken mercimek köftesinin birinciliğine şok olmamalısın onun kritiğini yapıyoruz işte biz deAslında fava VS mercimek köftesi kıyaslaması yapmamıştım
Yanlış anlaşıldımm
İşte ses, mimik olmayınca yanlış anlaşılabilir. Bende bazen acaba sert mi oldu, saçma mı oldu, anlaşıldı mı diye tedirgin oluyorum.Aslında fava VS mercimek köftesi kıyaslaması yapmamıştım
Yanlış anlaşıldımm
Seni benim pastaya alalım o zaman yarım kg çilek var üstündeİşin garibi beni hep meyveli çilekli tatlılar çeker bu dönemde. Arkadaşlar bilir, çilek reçeli kaşıklardım bu dönemde
Zaten senin pastada ve meyve patlatanlarda takılı kaldımSeni benim pastaya alalım o zaman yarım kg çilek var üstünde
Dediklerin hep çıkıyorBen bunu hep söylüyorum ama kimse inanmıyorGeçen ayda gördük, bu ay yine göreceğiz
Geçen yıl daha çok şaşırmıştıkDemek illa mercimek köftesi, kısır, patates salatası, makarna salatası alır dememeliyiz.Neden Fava varken mercimek köftesinin birinciliğine şok olmamalısın onun kritiğini yapıyoruz işte biz de