- 22 Temmuz 2017
- 44.577
- 132.198
- 598
Kolay gelsin paşamBen kaçayım işlerimi halkedeyim hemen nette hemen gelse bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin paşamBen kaçayım işlerimi halkedeyim hemen nette hemen gelse bari
Sen de sağol cancağızımSağ olasın cancağzım
Kolay gelsinBen kaçayım işlerimi halkedeyim hemen nette hemen gelse bari
Aynen alışmadım hiç
Yarışmalar bittikten sonra herkes yemekler hakkında yorum yapıyor kaldı ki iki sene önceki yarışmayı kast etmişim. Bu forumda her zaman yemek konuşuluyor.Favanın katıldığı sene ben de favaya oy verdim, üstelik tek oy hakkı vardı o zamanlar.
Benim de size ilk yorum yaptığım yorumunuz canımı sıktı.
Verdiğiniz tepki bana fazla geldi.Fava siz yarışıyken yoksa alınmanızı gerektiren bir durum olduğunu da düşünmüyorum.
Benim hakkımda konuşulan yorumu alıntıladınız, üstüme alınmam yanlış mı sizce?Yarışmalar bittikten sonra herkes yemekler hakkında yorum yapıyor kaldı ki iki sene önceki yarışmayı kast etmişim. Bu forumda her zaman yemek konuşuluyor.
Canınızı sıkmanızı gerektiren bir şey yazmadım nitekim önceki mesajımda belirttim.
Verdiğiniz tepki bana fazla geldi.
Alındığınız yer yanlış.Benim hakkımda konuşulan yorumu alıntıladınız, üstüme alınmam yanlış mı sizce?
GünaydınnnnGünaydın
Jenna hic mutlu olmasin
Günaydın elticimGünaydın
GünaydınGünaydın
Ekşitmeden eklemiş sağolsunBlue_Peri 'nin selamı var
ben öyle demek istemedimJenna hic mutlu olmasin
Eşine bedava gelince kaçırmamışEkşitmeden eklemiş sağolsun
Aleyküm selam
Aferin O’naEşine bedava gelince kaçırmamış
Tamamben öyle demek istemedim
Favayı bilen olmadığı içindir. Ben mesela favaya oy vermem bizim kültürümüze uygun değil. Kk da böyle işteBende Favayı beğenmenize şaşırdım meselaBirisi fava yapmıştı ben bayılmıştım ona mercimek köftesi alınca şokk olmuştum