Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet onları inceliyorum...ama doğru sunumdan sunuma fark oluyor..biraz foto da çalışmam lazım...gideyim de stalk yapayım birazO zaman en çok istenen şeylerden yürümen lazım
Birde link attım geçmiş yıllarda en çok hangileri oy almış onlara bakmak lazım. Gerçi sunumla her tarif patlatılabilir.
Zaten aynı tarifleri yasaklatana kadar uğraşmayalım yav, bakın bana bir çizkek bile yapamadan gitti yasaklandıGeçen yıl daha çok şaşırmıştıkDemek illa mercimek köftesi, kısır, patates salatası, makarna salatası alır dememeliyiz.
Bu ay göreceğiz derkenBen bunu hep söylüyorum ama kimse inanmıyorGeçen ayda gördük, bu ay yine göreceğiz
Ayyyy inşallah ilk yazıp kapmak lazımBilinen ve çok sevilen tariflerden seçin
Oy kapasitesi daha çok oluyor, sunumda da patlarsa garanti gibi oluyor.
Sen haaa
O kadar yuvarladık ama sen iyi biliyorsunSen haaa
Ben 2 yıl önce yarışmalara katılmaya başladım ve o ilk şaşırmamdı. Konu meze olunca dile getirmek istedim. Yani kimin kazanacağını belli olmadığını çok iyi biliyorum.Neden Fava varken mercimek köftesinin birinciliğine şok olmamalısın onun kritiğini yapıyoruz işte biz de
Biliyorum Urfaşk’ım gittin Şırnaklara yar oldunO kadar yuvarladık ama sen iyi biliyorsun
Pintereste bakınEvet evet onları inceliyorum...ama doğru sunumdan sunuma fark oluyor..biraz foto da çalışmam lazım...gideyim de stalk yapayım biraz
Onu kim yapsa birinci ondan vermemZaten aynı tarifleri yasaklatana kadar uğraşmayalım yav, bakın bana bir çizkek bile yapamadan gitti yasaklandı
Evet ben de ilk katıldığım sıralarda sadece sunumla bu işi yürütebileceğimi sanıyordum, şimdilerde tarif kapma yarışına giriyorumBen 2 yıl önce yarışmalara katılmaya başladım ve o ilk şaşırmamdı. Konu meze olunca dile getirmek istedim. Yani kimin kazanacağını belli olmadığını çok iyi biliyorum.
Ama işleyiş hakkında bakış açım değişti
kim bilir burdan nerelere yar olacağımBiliyorum Urfaşk’ım gittin Şırnaklara yar oldun
Şaşırtıcı tarifler önlerde olabilir. Ben sadece birinciye odaklı değilim. İlk 5 diyelimBu ay göreceğiz derken
Biz beğeniyoruz şu kesin alır diyoruz. Çünkü biz yapım aşamasını, zorluğunu, konunun güzelliğini biliyoruz. Ama üyeler gelip sadece oylama görseline bakıp oy veriyor. Ondan kestiremiyoruz ve bazen cidden adaletli olmuyorBen 2 yıl önce yarışmalara katılmaya başladım ve o ilk şaşırmamdı. Konu meze olunca dile getirmek istedim. Yani kimin kazanacağını belli olmadığını çok iyi biliyorum.
Ama işleyiş hakkında bakış açım değişti
Nevoş yasaklı tariflerden oluşan bir kategori yapsana karmakarışıkOnu kim yapsa birinci ondan vermem
Çok üzülürümŞaşırtıcı tarifler önlerde olabilir. Ben sadece birinciye odaklı değilim. İlk 5 diyelim
Gözün açılmış gibi gördüm seniAyyyy inşallah ilk yazıp kapmak lazım