• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
O zaman en çok istenen şeylerden yürümen lazım😁
Birde link attım geçmiş yıllarda en çok hangileri oy almış onlara bakmak lazım. Gerçi sunumla her tarif patlatılabilir.
Evet evet onları inceliyorum...ama doğru sunumdan sunuma fark oluyor..biraz foto da çalışmam lazım...gideyim de stalk yapayım biraz :KK70: :KK70: :KK16:

Geçen yıl daha çok şaşırmıştık😁Demek illa mercimek köftesi, kısır, patates salatası, makarna salatası alır dememeliyiz.
Zaten aynı tarifleri yasaklatana kadar uğraşmayalım yav, bakın bana bir çizkek bile yapamadan gitti yasaklandı 🤣

Neden Fava varken mercimek köftesinin birinciliğine şok olmamalısın onun kritiğini yapıyoruz işte biz de 😁
Ben 2 yıl önce yarışmalara katılmaya başladım ve o ilk şaşırmamdı. Konu meze olunca dile getirmek istedim. Yani kimin kazanacağını belli olmadığını çok iyi biliyorum.
Ama işleyiş hakkında bakış açım değişti:KK66:

Ben 2 yıl önce yarışmalara katılmaya başladım ve o ilk şaşırmamdı. Konu meze olunca dile getirmek istedim. Yani kimin kazanacağını belli olmadığını çok iyi biliyorum.
Evet ben de ilk katıldığım sıralarda sadece sunumla bu işi yürütebileceğimi sanıyordum, şimdilerde tarif kapma yarışına giriyorum 😁

Biz beğeniyoruz şu kesin alır diyoruz. Çünkü biz yapım aşamasını, zorluğunu, konunun güzelliğini biliyoruz. Ama üyeler gelip sadece oylama görseline bakıp oy veriyor. Ondan kestiremiyoruz ve bazen cidden adaletli olmuyor🤷

Back