• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Favayı bilen olmadığı içindir. Ben mesela favaya oy vermem bizim kültürümüze uygun değil. Kk da böyle işte🤗Bende Favayı beğenmenize şaşırdım mesela🤔😁
Mercimek köftesini herkes biliyo ve yapabilir diye düşünüyorum
Herkes oy verirken farklı düşünüyo

O zaman bu ay fava sizde mutlaka bu kategoride olmalı🤗🥰
Daha önce meze yarışmasına katılmak istediğimde bana tarif kalmamıştı yani ben geç yazmıştım
Kategori zamana göre elimden geldiğince yarışmalara katılmaya çalışıyorum.

Ben hiç bakla yemezdim biliyorsun, gebelikte ölüyordum bakla bakla diye. O dönem yemeye başlamıştım kuru baklayı da ve çok sevmiştim😍
@Elalis de güzel yapıyordu köftehor.😑

Elalis’den haber var mı, babasından sonra hiç gelmedi?😣
Hayır haber yok 🤷
En son ben aramıştım, buradan yazmıştım🤷

Daha önce meze yarışmasına katılmak istediğimde bana tarif kalmamıştı yani ben geç yazmıştım
Kategori zamana göre elimden geldiğince yarışmalara katılmaya çalışıyorum.
İnşallah canım 🤗

Favayı bilen olmadığı içindir. Ben mesela favaya oy vermem bizim kültürümüze uygun değil. Kk da böyle işte🤗Bende Favayı beğenmenize şaşırdım mesela🤔😁
Fava bizim kültürde de yok yazmayı unutmuşum
Ama biliyorum
Ben yemek yapmayı, izlemeyi, yeni tarifler öğrenmeyi çok severim.
O zaman için sunumunu çok güzel bulmuştum

Fava İzmirde çok sevilir bilinir, onsuz balık sofrasına oturmayız. 😋
Ama yine de mercimek köftesi fava kıyaslaması öz çorbası ve yuvalama kıyaslaması gibi 😁

Hmmm 🤔 fava tutturmasi zor bir tarif hatta MasterChef e bile konu oluyor ya..benim dikkatimi çekti..daha hiç denemedim...ama merak ediyorum 🥰🥰

Fava İzmirde çok sevilir bilinir, onsuz balık sofrasına oturmayız. 😋
Ama yine de mercimek köftesi fava kıyaslaması öz çorbası ve yuvalama kıyaslaması gibi 😁
Aynı fikirdeyim. Mercimek köftesi ile kıyaslanamaz😁

Hmmm 🤔 fava tutturmasi zor bir tarif hatta MasterChef e bile konu oluyor ya..benim dikkatimi çekti..daha hiç denemedim...ama merak ediyorum 🥰🥰
Ama mercimek köftesi öyledir herkes güzel yapamaz kıvamını tutturamaz.
Zevkler ve damak tadı diyelim🤗
Onu yapan arkadaş zaten meze satışı yapıyordu.

Back