• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Favayı bilen olmadığı içindir. Ben mesela favaya oy vermem bizim kültürümüze uygun değil. Kk da böyle işte🤗Bende Favayı beğenmenize şaşırdım mesela🤔😁
Mercimek köftesini herkes biliyo ve yapabilir diye düşünüyorum
Herkes oy verirken farklı düşünüyo

Ben hiç bakla yemezdim biliyorsun, gebelikte ölüyordum bakla bakla diye. O dönem yemeye başlamıştım kuru baklayı da ve çok sevmiştim😍
@Elalis de güzel yapıyordu köftehor.😑

Elalis’den haber var mı, babasından sonra hiç gelmedi?😣
Hayır haber yok 🤷
En son ben aramıştım, buradan yazmıştım🤷

Favayı bilen olmadığı içindir. Ben mesela favaya oy vermem bizim kültürümüze uygun değil. Kk da böyle işte🤗Bende Favayı beğenmenize şaşırdım mesela🤔😁
Fava bizim kültürde de yok yazmayı unutmuşum
Ama biliyorum
Ben yemek yapmayı, izlemeyi, yeni tarifler öğrenmeyi çok severim.
O zaman için sunumunu çok güzel bulmuştum

Fava İzmirde çok sevilir bilinir, onsuz balık sofrasına oturmayız. 😋
Ama yine de mercimek köftesi fava kıyaslaması öz çorbası ve yuvalama kıyaslaması gibi 😁

Hmmm 🤔 fava tutturmasi zor bir tarif hatta MasterChef e bile konu oluyor ya..benim dikkatimi çekti..daha hiç denemedim...ama merak ediyorum 🥰🥰

Hmmm 🤔 fava tutturmasi zor bir tarif hatta MasterChef e bile konu oluyor ya..benim dikkatimi çekti..daha hiç denemedim...ama merak ediyorum 🥰🥰
Ama mercimek köftesi öyledir herkes güzel yapamaz kıvamını tutturamaz.
Zevkler ve damak tadı diyelim🤗
Onu yapan arkadaş zaten meze satışı yapıyordu.

Back