- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.253
- 698
ahhh keske bana saldirsa migi yemun ederim senelerce o ani bekledimben geçen gün konu açmişim. kaynanam üzerime saldirdi felan diye..
ama o akşam annemler geldi.. konuştular..
şimdi bana iyi davranmaya başladi sasirdim ama inanasim gelmiyor.
bana hafta sonu etkinligi lazim arabayi hafta sonuna kitlemem lazimHemen hemen çoğu okulda var canım ama nakış ya da dikiş kursu oluyor.
Gördüm şimdi çok eçmişler olsun.geçti gitti abla.
Kim ister böyle kadını,evinede almaz atar iftirayı çeker gider yani.kaynim normalde hep annrsine destek olurdu ..cunku annesi ona para pul yediriyor ya korkusundan ..ama bu sefer akrabalra bunu yapinca karissina gecti ..cunku memlekete gittiginde kimsenin kapisindan giremez kimse kapi acmaz ona
yani demem o ki sev sevme kimse kimsenin serefjne namusuna laf soyleyemez laf soyleyen insanda agzindan bal damlasa da avuc avuc altin versr de sevilmez .
çok kötü ani yaşadım .o gün ağladim özür dilemesini istedi eşim çok yanlış yapmışım da.. bla bla neymiş hiç bişey demeyecekmişim... sesimi çikarmiycakmişim..ahhh keske bana saldirsa migi yemun ederim senelerce o ani bekledim
sen naptin peki tepki gostermedjn mi
ben zaten esime dedim evden para calsa baban benden bilir ...ben sen olmadan annenle yalniz kalmam ayni yerde dedimGördüm şimdi çok eçmişler olsun.
Kim ister böyle kadını,evinede almaz atar iftirayı çeker gider yani.
Abla yaaaa hayrrr süt iznim bitmedi erken ckıorm son 2 haftam ondan
DefneHatay’ın neresindensin ona göre karar vereceğim ahsjsjs
Benimi kara listeye alıosnO beni sevmeyen azınlıktan değil gerçi ama ,bakalım ahahahaahja
niye ozur dilyeceksin asla ezilme karsilarinda !çok kötü ani yaşadım .o gün ağladim özür dilemesini istedi eşim çok yanlış yapmışım da.. bla bla neymiş hiç bişey demeyecekmişim... sesimi çikarmiycakmişim..
ama özür dilemeli miyim diye konu Açtim..
tabiki dilemedim özür felan da dilemedim..
ama soğuk davraniyorum eskisi gibi sicakkanlı degilim..
içim soğuk.. bi daha nasıl isitabilirim uğraşamam...
annemler konuştu o günden sonra degiştiler bana olan davranişi..
benim inanasim yok.
eşimin bana köpek deyişi hala aklımda... içime sinemiyorum..
mesafeli duruyorum eskisi gibi sicak da degilim..
bilmiyorum ne olacak.
ezilmemi istiyolar ama ezilmedim tabi.niye ozur dilyeceksin asla ezilme karsilarinda !
Adamda sorunlu o zaman,aman sakın yanlız filan kalma kadınla dediğin gibi lafta atar benide dövdü der kadında o potansiyel var çünkü.ben zaten esime dedim evden para calsa baban benden bilir ...ben sen olmadan annenle yalniz kalmam ayni yerde dedim
eski meselelerden dolayi gecen bizde kaldiklarinda yatak odamjn kapisinkitledim dugune gittim muhakkak yoklamistir kpaiyi o ...
ertesi gun gititler kalmadilar zaten
sagol abla .Gördüm şimdi çok eçmişler olsun.
Kim ister böyle kadını,evinede almaz atar iftirayı çeker gider yani.
daha once aneliyat oldugunda sargi bezlerini ellemedim ..esimin yengesi dedi neden ellemiyorsun dedjm ona belli olmaz ameliat yerime bastirdi canimi acitti der isine gelince dedim ...yenge dedi bilseydim bende ellemezdim dediAdamda sorunlu o zaman,aman sakın yanlız filan kalma kadınla dediğin gibi lafta atar benide dövdü der kadında o potansiyel var çünkü.
Sakın özür dileme .çok kötü ani yaşadım .o gün ağladim özür dilemesini istedi eşim çok yanlış yapmışım da.. bla bla neymiş hiç bişey demeyecekmişim... sesimi çikarmiycakmişim..
ama özür dilemeli miyim diye konu Açtim..
tabiki dilemedim özür felan da dilemedim..
ama soğuk davraniyorum eskisi gibi sicakkanlı degilim..
içim soğuk.. bi daha nasıl isitabilirim uğraşamam...
annemler konuştu o günden sonra degiştiler bana olan davranişi..
benim inanasim yok.
eşimin bana köpek deyişi hala aklımda... içime sinemiyorum..
mesafeli duruyorum eskisi gibi sicak da degilim..
bilmiyorum ne olacak.
Sence mümkün mü?Abla yaaaa hayrrr süt iznim bitmedi erken ckıorm son 2 haftam ondan
Defne
Benimi kara listeye alıosn
İyi demi kızın şimdi.sagol abla .
Keşke bastırsaydın en derinlerinedaha once aneliyat oldugunda sargi bezlerini ellemedim ..esimin yengesi dedi neden ellemiyorsun dedjm ona belli olmaz ameliat yerime bastirdi canimi acitti der isine gelince dedim ...yenge dedi bilseydim bende ellemezdim dedi
neden eltinde durmuyo ki. kuşganan.ben zaten esime dedim evden para calsa baban benden bilir ...ben sen olmadan annenle yalniz kalmam ayni yerde dedim
eski meselelerden dolayi gecen bizde kaldiklarinda yatak odamjn kapisinkitledim dugune gittim muhakkak yoklamistir kpaiyi o ...
ertesi gun gititler kalmadilar zaten
çok şükür iyi abla :) hasta oldu öksürük ve burun akıntısı..İyi demi kızın şimdi.
Keşke bastırsaydın en derinlerine
eltimde 3-4gun kaldilar 2 gun evinde kalip sonra bana geldiler kalmaya ama bende tv yok ya canlari sıkıldıneden eltinde durmuyo ki. kuşganan.
Geçmşle rolsun kıyamam ona okula gidince böyle oluyor işte.çok şükür iyi abla :) hasta oldu öksürük ve burun akıntısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?