- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
bide benim ayibimmiş.. ben saygı göstermemişim.. susacakmişim tepki vermeyecekmişim.. niye yapayım bunu..Çünkü o tepkiyi haketmemişsin ve ağrına gitmiş.
Ayıp yaptıkları.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide benim ayibimmiş.. ben saygı göstermemişim.. susacakmişim tepki vermeyecekmişim.. niye yapayım bunu..Çünkü o tepkiyi haketmemişsin ve ağrına gitmiş.
Ayıp yaptıkları.
Alışıyorlar böyle davranmayaAslında bize yapılan her şeyi hakediyoruz. Çünkü onların bize böyle davranmasını biz izin veriyoruzeşim bu konu kapandi bitti deese hiç bişey olmamiş gibi davranmalari hiç hazedemiyorum.. içim taş gibi oldy ne yapacagimi bilmiyorum..
Yahu kaza geçirmiş ve gözlem altında tutulsun denen çocuğu çanta gibi yanlarında harab etmeye çalışmak ne demek.bide benim ayibimmiş.. ben saygı göstermemişim.. susacakmişim tepki vermeyecekmişim.. niye yapayım bunu..
Konuya çok hakim değilim ama değer bilmeyen insanlar için hiçte üzülmeye değmez Wilma11Yahu kaza geçirmiş ve gözlem altında tutulsun denen çocuğu çanta gibi yanlarında harab etmeye çalışmak ne demek.
Kendi anasını düşünüyor, sende O’nun çocuğunun annesisin.
Sinirlerim zıpladı yine.
Aİleciyse bende aileciyim.. yok ben onun ailesini tutacakmişim hiç tutmuyorum.. o yüzden üzerime yürüyolar..Konuya çok hakim değilim ama değer bilmeyen insanlar için hiçte üzülmeye değmez Wilma11
Ses çıkarmadıkça domine etmeye çalışmışlar sanırım ama sen eşine ne dersen de aileci sanırım
Çok teşekkür ederimPasta süper olmuş bayıldım ellerine sağlık olsun
gelin dediğin limon tıkar sjksjksjksjk
Mesaj geldi Bal0ncuk duyy duyyyyyyy
Bazı şeyleride bilsin bir zahmett.
Öyle olması iyi seni uyduramadıkça zamanla kabullenirlerAİleciyse bende aileciyim.. yok ben onun ailesini tutacakmişim hiç tutmuyorum.. o yüzden üzerime yürüyolar..
neden tutayım neden yapayım..
neyse ki akşam geldiler konuştular..
sonra degişmeye başladilar.
ama ben mesafeliyim.
Rica ederim çok başarılı gerçekten.Çok teşekkür ederim
NeynnnnnBenim moral sıfır sıfır sıfır
Kzzz pasta pasta die bağırıoduuuuKalkıp pastamı yapacaktim ama az önce gördüklerimden sonra tüm hevesim gitti
Konsept pasta nedir yaa nerden çıktı buuuuuu
Yani ismini vermek istemiyorum bir arkadaşımız bir pasta yapmış noktayı koymuş ben mutfağa geçip neden zahmet çekeyim şimdiNeynnnnn
Sende harika yapacaksın eminimYani ismini vermek istemiyorum bir arkadaşımız bir pasta yapmış noktayı koymuş ben mutfağa geçip neden zahmet çekeyim şimdi
Görmedim ki beeenn. Bir de demiş profesyonel değilim yahu daha ne kadar profesyonel Olcan macaron yapmışsın yaaKzzz pasta pasta die bağırıoduuuu
Katılınırmı
Ay yok bebeğim ben baştan ayağı harika yapsam ne kesinlikle birinci o yani. Böyle de girip yapası gelmiyor insanın vallaSende harika yapacaksın eminim
Olmaz, paşa paşa yap tarifiniAy yok bebeğim ben baştan ayağı harika yapsam ne kesinlikle birinci o yani. Böyle de girip yapası gelmiyor insanın valla
Pastayı dilediğin kadar süsle ucu açık sunumununAy yok bebeğim ben baştan ayağı harika yapsam ne kesinlikle birinci o yani. Böyle de girip yapası gelmiyor insanın valla