• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
eşim bu konu kapandi bitti deese hiç bişey olmamiş gibi davranmalari hiç hazedemiyorum.. içim taş gibi oldy ne yapacagimi bilmiyorum..
Alışıyorlar böyle davranmaya🤷Aslında bize yapılan her şeyi hakediyoruz. Çünkü onların bize böyle davranmasını biz izin veriyoruz😔🤷

bide benim ayibimmiş.. ben saygı göstermemişim.. susacakmişim tepki vermeyecekmişim.. niye yapayım bunu..
Yahu kaza geçirmiş ve gözlem altında tutulsun denen çocuğu çanta gibi yanlarında harab etmeye çalışmak ne demek.
Kendi anasını düşünüyor, sende O’nun çocuğunun annesisin.

Sinirlerim zıpladı yine.😣

Yahu kaza geçirmiş ve gözlem altında tutulsun denen çocuğu çanta gibi yanlarında harab etmeye çalışmak ne demek.
Kendi anasını düşünüyor, sende O’nun çocuğunun annesisin.

Sinirlerim zıpladı yine.😣
Konuya çok hakim değilim ama değer bilmeyen insanlar için hiçte üzülmeye değmez Wilma11 Wilma11
Ses çıkarmadıkça domine etmeye çalışmışlar sanırım ama sen eşine ne dersen de aileci sanırım

Konuya çok hakim değilim ama değer bilmeyen insanlar için hiçte üzülmeye değmez Wilma11 Wilma11
Ses çıkarmadıkça domine etmeye çalışmışlar sanırım ama sen eşine ne dersen de aileci sanırım
Aİleciyse bende aileciyim.. yok ben onun ailesini tutacakmişim hiç tutmuyorum.. o yüzden üzerime yürüyolar..
neden tutayım neden yapayım..
neyse ki akşam geldiler konuştular..
sonra degişmeye başladilar.
ama ben mesafeliyim.

Aİleciyse bende aileciyim.. yok ben onun ailesini tutacakmişim hiç tutmuyorum.. o yüzden üzerime yürüyolar..
neden tutayım neden yapayım..
neyse ki akşam geldiler konuştular..
sonra degişmeye başladilar.
ama ben mesafeliyim.
Öyle olması iyi seni uyduramadıkça zamanla kabullenirler
sen kendini ferah tut

Kzzz pasta pasta die bağırıoduuuu
Katılınırmı :KK70:
Görmedim ki beeenn. Bir de demiş profesyonel değilim yahu daha ne kadar profesyonel Olcan macaron yapmışsın yaa:KK57::KK57::KK57:

Sende harika yapacaksın eminim 😎
Ay yok bebeğim ben baştan ayağı harika yapsam ne kesinlikle birinci o yani. Böyle de girip yapası gelmiyor insanın valla 🤪🤪

Ay yok bebeğim ben baştan ayağı harika yapsam ne kesinlikle birinci o yani. Böyle de girip yapası gelmiyor insanın valla
Pastayı dilediğin kadar süsle ucu açık sunumunun
Ben sırf sunumda millet şölen yaşatır diye başta yaptım
Çünkü süslemesi biraz kısıtlı bir pastaydı

Back