• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Pasta Tarifleri hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    746
  • Anket Kapalı .
Tövbestağfirullah, korkulur kadından😣
ya yasmin daha neler neler var benim bildigim bazi seyleri bilmiyorlar daha ...esim babasina anlatmak istedi ...dedim şu durumda anlatilmaz ölür kalir vicdan azabi cekersin :olamaz:

hani anlatirda dinllersin ders verir gibi konusur ögüt olur okey ..ama konusmasi da bos hep 🤷🏻‍♀️
Boş konuşuyor belli,boşver salla gitsin kendi konuşup kendi dinler diyecemde kocasının başını ağrıtır,başka çocuğuda vardır demi onlarada aynımı.

Boş konuşuyor belli,boşver salla gitsin kendi konuşup kendi dinler diyecemde kocasının başını ağrıtır,başka çocuğuda vardır demi onlarada aynımı.
ayni ayni kaynim bu anlattigim mesele de herkesi arsyip ozur dikemis annesinjn yerine ..eve gelip annesine bayagi bagirmis

kaynim ile ektimden korkar kyv sanirim onlarin korkusuna gelip gitmezlerse diye panik oldu felc gecirdi 🤦‍♀️ ama yani kaynimjn bagirisini mahalle duymus ..nasil insansin sen neden boyle yapiyorsun falan

Allah guzel insanlarla karsilastirsin :dua:

Yaaaa çok teşekkür ederim :KK60:
Pasta süper olmuş bayıldım ellerine sağlık olsun :KK200:
:KK53::KK53: gelin dediğin limon tıkar sjksjksjksjk :skandal::KK70:
hataylılar künefeli pasta yapmalı:KK70:
Mesaj geldi Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. duyy duyyyyyyy :KK53::KK53:
ya yasmin daha neler neler var benim bildigim bazi seyleri bilmiyorlar daha ...esim babasina anlatmak istedi ...dedim şu durumda anlatilmaz ölür kalir vicdan azabi cekersin :olamaz:
Bazı şeyleride bilsin bir zahmett.

ayni ayni kaynim bu anlattigim mesele de herkesi arsyip ozur dikemis annesinjn yerine ..eve gelip annesine bayagi bagirmis

kaynim ile ektimden korkar kyv sanirim onlarin korkusuna gelip gitmezlerse diye panik oldu felc gecirdi 🤦‍♀️ ama yani kaynimjn bagirisini mahalle duymus ..nasil insansin sen neden boyle yapiyorsun falan

Amin canım 🤲🏻

Çok sabırlısınız kuzu🫣
yani o bildiklerimi soylesen korkudan ölür ama bunlari bizim duyup da kocasina kadar gideceguni lafin dusunmesi lazim

ama onun icin kolay yemin ediverir senelerdir oyle kurtariyor pacayi cunku :işsiz:

Kaynın arada kalmış bu seferde,yaşananlar üzücü aslındaa.

ben geçen gün konu açmişim. kaynanam üzerime saldirdi felan diye..
ama o akşam annemler geldi.. konuştular..
şimdi bana iyi davranmaya başladi sasirdim ama inanasim gelmiyor.
Ne olduda yaaa

yani o bildiklerimi soylesen korkudan ölür ama bunlari bizim duyup da kocasina kadar gideceguni lafin dusunmesi lazim

ama onun icin kolay yemin ediverir senelerdir oyle kurtariyor pacayi cunku :işsiz:
İbretlik yahu😑
Ben geçinemem böyle biri ile, evime dahi sokmam.
Rabbim sabrınızı arttırsın, O’nu da ıslah etsin.

ben geçen gün konu açmişim. kaynanam üzerime saldirdi felan diye..
ama o akşam annemler geldi.. konuştular..
şimdi bana iyi davranmaya başladi sasirdim ama inanasim gelmiyor.
Yok artık, gidip konuyu bulayım :skandal:

Kaynın arada kalmış bu seferde,yaşananlar üzücü aslındaa.
kaynim normalde hep annrsine destek olurdu ..cunku annesi ona para pul yediriyor ya korkusundan ..ama bu sefer akrabalra bunu yapinca karissina gecti ..cunku memlekete gittiginde kimsenin kapisindan giremez kimse kapi acmaz ona

yani demem o ki sev sevme kimse kimsenin serefjne namusuna laf soyleyemez laf soyleyen insanda agzindan bal damlasa da avuc avuc altin versr de sevilmez .

bir sinifts dikis dersi vardi bayagi kalabalik kadinlar biri onluklu geziyordu ortada ..zsten cocuklarin okulu yeni ya bis siniflari halk egitim kullaniyor galiba :)
Hemen hemen çoğu okulda var canım ama nakış ya da dikiş kursu oluyor.

Back