- 20 Mart 2008
- 141.584
- 213.101
- 1.423
- 60
Uzaktamı yaşıyorlar onlar.eltimde 3-4gun kaldilar 2 gun evinde kalip sonra bana geldiler kalmaya ama bende tv yok ya canlari sıkıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzaktamı yaşıyorlar onlar.eltimde 3-4gun kaldilar 2 gun evinde kalip sonra bana geldiler kalmaya ama bende tv yok ya canlari sıkıldı
evet bagişiklik sistemler çok düşük. normal bence iyileşince gidecek okula gitmek istiyom iyileştim diyoGeçmşle rolsun kıyamam ona okula gidince böyle oluyor işte.
yok abla ya otobus ile 5 dk aramiz ...ams kp yikkardir sofor olarak calismis adam hic yurunenis bir yerden bir yere ..o yuzdeb hic otobuse binmezker asla kisa mesafe icin bike esimi cagirirlar ...Uzaktamı yaşıyorlar onlar.
Kıyamam ona seviyor demek ki okulunuda.evet bagişiklik sistemler çok düşük. normal bence iyileşince gidecek okula gitmek istiyom iyileştim diyo
Niye sizde kalıyorlar ki yakınmışta aranız.yok abla ya otobus ile 5 dk aramiz ...ams kp yikkardir sofor olarak calismis adam hic yurunenis bir yerden bir yere ..o yuzdeb hic otobuse binmezker asla kisa mesafe icin bike esimi cagirirlar ...
benim ev onlara gore hastabeye gidrken yol ustunde kaliyor
kayinpeder evde yemek bulasikdan bikmis oyke diyorKıyamam ona seviyor demek ki okulunuda.
Niye sizde kalıyorlar ki yakınmışta aranız.
Birini bulsunlar en azından yemek iş filan hallolur.kayinpeder evde yemek bulasikdan bikmis oyke diyor
Ekim itibari ile haberci kuş olacam
aaa olur mu canim 2 gelin varken elalelm ne der(onlar o kafada )Birini bulsunlar en azından yemek iş filan hallolur.
Tamam inşallahEkim itibari ile haberci kuş olacam
O zaman halk eğitime git.bana hafta sonu etkinligi lazim arabayi hafta sonuna kitlemem lazim
Yok artık yaaaa eski kafalardan belli.aaa olur mu canim 2 gelin varken elalelm ne der(onlar o kafada )
Aksine o telaşlı anında çocuğu yola götürmek istedikleri için onların özür dilemesi lazım.ezilmemi istiyolar ama ezilmedim tabi.
dur güne falan gircem dedim esime dalga gecer gibi guldu ben bunu zorlayayimO zaman halk eğitime git.
Ezdirme kendini canım senin kimseye ihtiyacın yokezilmemi istiyolar ama ezilmedim tabi.
Aynen bide götürmüşler giderken.Aksine o telaşlı anında çocuğu yola götürmek istedikleri için onların özür dilemesi lazım.
Hele hele kocanın
zaten çoccuğumu anneme birakacaktım ama gözönünde olmasini istediler. hele de eşim..Aksine o telaşlı anında çocuğu yola götürmek istedikleri için onların özür dilemesi lazım.
Hele hele kocanın
Çünkü o tepkiyi haketmemişsin ve ağrına gitmiş.zaten çoccuğumu anneme birakacaktım ama gözönünde olmasini istediler. hele de eşim..
ben hiç kabul etmedim.. annemde dursun dedim.. annem bayadir görmedi torunu..
yok olmaz dediler üzerime yüründü...
o anda sinirlenip gittim... eşim de peşime geldi.. istemiyom artık dedim çekip gittim..ama o olanlari kaldiramadim..
hiç de özür dilemedi benden benim dilememi bekliyor.
hayır hiç bi zaman da özür mözür dilemicem..
soğuk davraniyorum hiç de..
çok sıkılıyorum yanlarinda durunca..
neden sıkılıyorum bilmiyorum. mevlit vardi çok sıkılmışım.